Mine nye kolleger
Som web-ansvarlig for Forsvarets Musikkorps Nord-Norge <a href=''http://www.fmkn.no''>www.fmkn.no</a> laget jeg en presentasjon av våre nye kolleger. Trengte et illustrasjonsbilde til selve nyhetssaken på websida og endte opp med dette. (Det vil si denne versjonen er laget spesielt for dotten, med litt andre utsnitt)

Ingen av oss har rukket å ordentlig kjent med dem ennå. Derfor syntes jeg at det passet med bare et lite utsnitt av hver. Fungerer det?
Utstyr
  • Olympus E1
  • Zuiko digital 14 - 54 mm
  • Blender-
  • FilmtypeRAW
  • Nei
  • AnnetLaget i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101585} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.
Jada, som blikkfang for en sak fungerer det greit nok.
Siren L.
God ide. Jeg syned set fungerer.

Siren
Inger-Lise S.
Hei! Joda,dette fungerer,og da særlig som Steinulf sier:Som blikkfang for en spesiell sak. En artig måte å presentere nye kollegaer på:)

Mvh Inger-Lise
Caroline M. S.
Jeg synes ideen er god, men jeg tror det blir for vanskelig for folk å forstå grunnen til at ansiktene ikke er hele (det med at personene er nye i oppgavene sine/ukjente for andre og kanskje hverandre). Jeg ville i hvert fall ikke tenkt i de baner, så det jeg hang meg opp i var mest at jeg ikke synes bitene/utsnittene passer helt sammen (for eksempel tror jeg hun mørke øverst ville passet bedre ved siden av han nederst - på grunn av fargene. Jeg tror også jeg hadde foretrukket et bilde hvor ansiktene gled mer over i hverandre).

Hvis jeg hadde kommet til en web-side med dette bildet, ville jeg også forventet at hvert av småbildene var klikkbare og at jeg ved å klikke ville få opp helt småbilde og gjerne tekst om personen.

Bildet ditt fikk meg straks til å tenke på andre muligheter å bruke samme ideen på - for eksempel sette sammen fire småbilder hvor tre eller alle ikke har ansikt, men hvor arbeidsredskapene (musikkinstrumentene) deres er med. En arm med en klarinett, et bein med en trombone ved siden av - ikke nødvendigvis slik at kroppsdelen passer sammen.

Veldig bra bakgrunn på bildene - dekorativt mønster som likevel er diskre og ikke stjeler oppmerksomhet. Samtidig noe lett som gir inntrykk av noe nytt og vitalt.
Oda Lystrup H.
morsomt og kreativt.
syns dete var riktig så bra jeg!

Oda:)
Trond H.
Slett ikkje dumt,veldig kreativt.... :-)

Du har fått en del videre tips her, også på andre muligheter for bilde-collager. Presentasjonen er fin som sådan, litt dumt at bildene er såpass forskjellige som de er... blir littegrann rotete ved første augekast.

Som en webpresentasjon liker eg dette godt.

Sjå også: http://www.foto.no/cgi-bin/chat/vis_bilde.cgi?id=3320 for bilde av andreas ;-)

MVH TH
Geir Ove T.
Morsom idé. Gjør seg nok bedre i en folder enn på veggen i glass og ramme. Ville kanskje koblet sammen blondt hår og brunt hår, for å skape litt mer symmertri.
Inga Helene J.
Takk for alle kommentarene. Jeg vil gjerne presisere at jeg har lagt ut en bildeserie med portretter av og informasjon om de fire som en egen sak. Dette bildet er bare laget som et blikkfang til førstesida på websida vår.

Caroline: Takk for forslagene. Skal prøve ut flere slike collager ved passende anledninger.

Inga
Anniken S.
Syntes dette meget vel kan fungere på en webside.
Enig at det kan bli rotete som et portrett, men det tar igjen mye på kreativitet. Syntes det ble morsomt jeg. Tipper personene på bildene også syntes dette ble stilig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu