Kaffe Fassett - en mester
Kunstneren Kaffe Fassett avbildet foran stoffer han har designet og som i utgangspunktet ble produsert i en liten by i India. Denne byen kan takke Kaffe for at de tok steget opp fra en utfattig liten by til et samfunn som klarer seg selv. Bistand virker noen ganger.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-13 18:27:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot s40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBearbeidet i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_88181} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Karl Erik B.
Jeg synes plasseringen av mannen er artig, men blitzen gjør at lyset i ansiktet hans blir flatt. Det kunne også vært mer dybde i bildet. Men en god ide!
Caroline M. S.
Så det er slik mannen ser ut? :-)

Fint bilde av mann i miljø - her hadde jeg ikke trengt å vite navnet hans for å tippe at han enten var skredder eller tekstildesigner. Blitz-gjenskinnet er nevnt. Ellers synes jeg hyllen mellom de to radene med tekstilruller forstyrrer.
Eliza A.
Fargerikt bilde av fargerik mann=)
Blitzen er nevnt.


Eliza
Karianne H.
Hei. Enig med Eliza - det er et fargerikt bilde av en fargerik mann. Kan tenke meg han har mange fine arbeider, og jeg skulle likt å få kjøpt noe av hans flotte ting.
Synes bildet ditt ble riktig så bra selvom denne blitzen i ansiktet. ( Det er slike feil jeg også har på mine bilder! ) Her synes jeg ikke det er så veldig tydelig at det gjør noe..

Karianne :-)
Karianne H.
Hei igjen! Jeg glemte en ting... Ser du har gått gjennom bildene mine og kommentert ''gamle'' bilder - TUSEN TAKK! Synes det er kjempehyggelig at noen gjør det... Det var bare såvidt jeg oppdaget det nå, for jeg pleier ikke å gå tilbake på de bildene jeg har lagt inn før. Heretter skal jeg gjøre det. Takk for fine kommentarer - det gjorde meg glad!

Hilsen Karianne :-)

Bjørnar P.
Veldig hardt lys (direkte blitz) som også har gitt røde øyne. Røde øyne (røde pupiller for å være mer presis) kan du lett fikse i ettertid. Lyset er det verre med. Pluss for fint ansiktsuttrykk og logisk valg av bakgrunn. Bildet hadde vært topp med bedre lyssetting og en noe mer kreativ bruk av bakgrunnen. Dersom han f.eks hadde holdt opp noe av stoffet og du hadde arrangert resten av stoffet i en fin komposisjon bak eller foran han hadde det gitt bildet et skikkelig løft, men det hadde selvsagt tatt en del tid å arrangere dette. Om du hadde tid nok til å gjøre det vet jeg ikke. Som et raskt snapshot duger dette bildet så absolutt, men du hadde kanskje større ambisjoner enn som så?
Anniken S.
Fargerikt og spennende.
Fiks de røde øynene så blir Kaffe så fin :-)
Blitz eller ikke. Ettersom jeg kan huske så er det vel på en kurskveld dette her, så det blir litt overilt å stille opp lys-stativer og diverse andre effekter.
Et godt snapshot i fargerike omgivelser.
Inga Helene J.
Hei og takk for mange fine kommentarer. Anniken, du har rett. Bildet er tatt sent søndag ettermiddag etter to lange dager med kurs. Jeg kunne ikke stille opp noe mer enn det jeg gjorde. Tok kun to bilder, så jeg er rimelig godt fornøyd med at det ble såpass bra. Derfor skulle det vel ligget under en annen kategori, reportasje eller noe sånn.

Inga
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu