Seiler
Utstyr
  • Nikon Coolpix 880
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15238} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
vEldig fint bilde. Men jeg synes at bakgrunnen kom for klart fram. Du kunne godt valgt en større blenderåpning å fått bakgrunnen mer uskarp. Ellers fint fanget motiv! :)
Trine S.
Takk for kommentaren! Men, jeg vil ha bakgrunnen klar her. Bl.a er samspillet mellom båten og måken viktig for bildet...synes jeg. ;-)Trine
Carl Martin N.
Likte dybdeskarpheten jeg. Bare synd at seilbåten og fuglen er så nære hverandre.
Ellers topp komposisjon!
Avsluttet .
Litt trangt på høyresiden. Ellers et pent bilde. Tillater meg å si at jeg nesten trodde det var manipulert med en gang. Så veldig kunstig ut, men det kan tyde på at det er bra utført. Perfekt med skyenes formasjon, og seilbåten. Passer bra som postkort.
Carsten A.
Enig med MR - bortsett fra at jeg ikke syns det ser særlig kunstig ut.
MVH CA
Vemund L.
oiii...bildet så så kjedelig ut på thumbnailen at jeg ikke klikket, men når jeg lot merke til alle komentarene, så ble jeg nyrgjerrig. Glad for det:)

Kjempefint, og glitrende teknisk utført. At utsnittet trenger litt jsutering, kan være så, men bildet er fint som det er også:)

Vemund
Lars-Anders M.
Jeg leser ikke de andres kommentarer. Jeg mener bilden er meget god. MVH LAM.
Ann F.
Meget stilig, kunne vært litt mer luft t.h. for måkens vinge i h. kant, men det er en bagatell. Enig i at det her er bra med stor dybdeskarphet.
Fine fargetoner.
Mvh An
Rune E.
Vakkert, syntes det virker litt trangt på høyresiden.

mvh Rune
Trine S.
Takk, takk! Her var det mye positive kommentarer. Jeg er fullt klar over at det er trangt på høyre siden, men måken ville ikke høre på instruksjoner. JEg kunne selvfølgelig manipulert inn litt mer luft der, men syntes ikke dette var viktig nok til å måtte kalle dette manipulert. Hovedmotivet er uansett på venstre side, måken til høyre er bare en detalj.

;-)Trine
Erik A.
Intens sommerstemning. Kompet er kommentert av andre, og jeg er stort sett enig i de anmerkelsene. Det største préet er dog fargene. Fargesamstemmigheten mellom hav, himmel, fugler og landskap er helt nydelig. Ikke noe prangende og sterkt, men dust og behagelig avstemt, nesten pastelliknende ''farge-ergonomisk''. I sum et mer enn godkjent sommerbilde.
Niclas F.
Mycket fint!
Bra utsnitt, med spænning mellan måsarna och den lågt lagda horisonten! Enig med Carsten att bilden inte ser ''kunstig ut''.
Det enda som stør mig ær den lilla røda ''pricken'' utanfør fyren till høger i bilden som ær så liten att man inte ser vad det ær men stor nog till att undra!
En bagatell!
Stort jubel från mig!!!
Mvh Niclas F.
Egil O.
Et flott bilde med stor dybde og en spennende komp. Fuglene er nydelig fanget, og skaper, med den store dybden, en nesten tredimensjonal virkning! Den øverste fuglen har som nevnt kommet i skade for å få den ene vingen utfor kanten av bildet, men det er en liten anmerkning på et ellers meget bra bilde!
Egil
Marius J.
Stiller meg bare i rekken med lovord om dette bildet !
Lennart L.
Fan va´fräckt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu