En liten hvil
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger260
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_350730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Flotte farger, nydelig skarphet, fin komp. Likte bildet bra. Du har lysnet bygningen til venstre veldig fint, kanskje du kunne gjort det med basseng kanten bak også. Og litt grønt på trærne bak.

Vennlig hilsen morthen H
Stine J.
Takk til deg, Morthen. :)

Jeg har ikke lysnet noe på bygget. Grønnfargen på trærne er nok litt blass fordi det er høst. :) En del gule blader innimellom der.

mvh Stine
Odd Tore S.
Ved første øyekast et tradisjonelt "I was there" motiv, teknisk bra.
Så faller blikket på speidende hund og tenkende dame. Et brudd med den moderne og kjølige arkitekturen i bakgrunnen.
Så faller det på alle de fargete kladdene som formålsløst er spredt omkring på lange stenger.
Er dette et sted som tross alt skal være menneskevennlig, eller er mennesket et fremmedlegeme her?
Så det var mer enn et snapshot.
Odd Tore
Tor Eirik P.
Hei!

Veldig enig i det Odd Tore sier! Ved første øyekast ser det ikke noe videre spennende ut, men som han sier så har bildet en del mer. Synes du er veldig flink til å komponere. Var inne og kikket på de andre bildene dine også, og du hadde mange bilder med svært høy kvalitet! :)

Mvh Tor Eirik
Eli B.
Hei Stine, hunden som gjerne vil ut av bildet og mennesket som telefonerer for å bli hentet? Disse to elementene er viktig. Her virker mennesket ikke tilpasset omgivelsene, omgivelsene er tekniske høye ingeniørverk, en steril dam og kunstige greier som stikker opp som kanskje skal være en erstatning for trær? Vel det er jo ikke sikkert det er så ille å bo der eller jobbe der, men kan gått skjønne at mennesket trenger en hvil. Synes du har fanget et gyllent øyeblikk og jeg liker komposisjonen.

mvh Eli
Geir Roger S.
Fint bilde dette her, Stine!

Det første som slår meg er: Hvor er alle folka? La Défense fremstår her med sin arkitektur og folketomhet som nesten litt spøkelsesaktig. Det hele blir forsterket av posituren til de to menneskene på bildet, og hunden som speider med blikket ut av bildet.

De fargede kladdene (ref. Odd Tore) vitner om at det er noe liv her noen ganger, sannsynligvis om kvelden, litt tivoliaktig. (Parisienere elsker jo å anlegge monumenter, lysorgel og vannfontener).

"Ventetid" beskriver mye av den stemningen jeg sitter igjen med.

Mvh GeiR
Stine J.
Tusen takk til dere. :)

Odd Tore; Bra observert!

Tor Eirik: Tusen takk for det. :)

Eli: Takk. Dette er en fascinerende plass med høye og moderne forretningsbygg, boligblokker og hoteller om hverandre. Monumentalt og futuristisk. Rent og sterilt, og kanskje litt goldt.

Geir; Når vi var i La Defense var der som regel veldig mye folk. Spesielt om morgenen og ettermiddagen når togene stoppet og folk i sorte dresser stimet avgårde til/fra jobb. Jeg er enig i din beskrivelse av parisienerne. Det er jo en pulserene by full av bl.a. monumenter og ikke minst mengder med mennesker, men allikevel mulighet til å finne ro og fred her og der. :)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu