It's a rough job
<center>...but someone's gotta do it</center>
Bildet inngår i albumet Guys and dolls -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger186
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tarjei Ekenes K.

liv i døde legemer

fint med det kappa hodet

liker utsnittet og linjene
lysstoffrørene lager

mye å se på her

:-D ! son tarjeiav !
Jonas L.

utrolig gode bilder du har tatt av forsj dokker...
Skjønner deg godt på denne besttelsen..
Inger-Lise S.

Hei! Du gir meg virkelig utfordringer:) Jeg liker å gi tilbakemeldinger på kommentarer, og dine bilder har jeg ikke greie på....Men en proff sa at det var lærerikt å gi kommentarer på bilder i ukjente sjangre....Merket fort at han hadde rett...Men..
Vel,min første innskytelse var at det virket rotete...Der slo underteksten beina under den tanken...Det er noe som fasinerer, uten at jeg kan sette fingeren på det.
Kanskje TEK,s ord om liv i døde legemer,les:Dokker..
Du får tilgi at jeg ikke kommer med noe vettig her.....Men jeg vil absolutt påstå at du har lykkes med de intensjoner du skriver i underteksten.

mvh Inger-Lise
Christer B.

Noe av dette med dokker er at de stirrer på deg nærmest okke som hvordan og hvor du steller deg hen. Flere ganger har jeg latt med lure i butikker hvor jeg føler meg beglodd og finner ut at det er ei utstillingsdokke som glaner på meg. Blir faktisk litt provosert!!
Fint par dette her, da. Legg merke til den noe anstrengte høyrehånda hans. -''ånei, vi har ikke flere barnehender, gi ham en stor en''
veldig bra.
Kristoffer L.

Tusen takk for inspirerende og oppmuntrende kommentarer!

CB: Ikke bare fikk han en stor hånd, han fikk også forbyttet venstre og høyre. ;-)

Jeg syntes det var interessant å iakkta ''dukkeforfallet'' etterhvert som jeg forvillet meg inn i mer og mer lurvete bydeler. Sammenlign gjerne bildet med f.eks. bilde nr. 131560 og bilde nr. 131834. Dukkene ble mer og mer slitne og simple. Likevel hadde jeg ikke følelsen av at de fungerte dårligere som salgsfremmere av denne grunn, snarere tvert i mot. Ingen steder var trengselen omkring dukkene større enn i disse områdene.

- Kristoffer
Camilla N.

Hei! vil bare si at jeg elsker utstillingsdukke bildene dine....er meget fasinert av det selv...har dog ikke lagt ut noen....Men du er virkelig dyktig etter min smak!!!! Blir spennende å se flere av bildene dine!:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu