Sjelefred
Bildet er tatt håndholdt, svært disig vær.
Behandlet i PS og Paint Shop Pro 9.
Liker stillheten og freden som formidles her.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • 18 - 70
  • Brennvidde26mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger450
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
kåre l.

Rett å slett nydelig...!!!
Nysmurt å blank, kanskje tilogmed splitter ny...
Ville kanskje kuttet bort huset til høyre, men bare kanskje. Det bringer jo litt mer balanse. Eller en liten cm mer vann nærmest , liksom 'under' speilbildet.
Vanskelig å si på et så supert bilde.
Kåre S. P.

Takk for tilbakemelding, kåre !!!
Ja, jeg også vurderte dette, faktisk et utkast liggende, men et eller annet oppi knotten ''tvang'' meg til å ha huset med. ...... og jeg er fortsatt i tvil !
Tvangen ligger nok i at jeg da får båten mer i senter, og heller lite å gå på i kompen ellers.
Halldór G.

Hej Kåre
Jeg lagde mærke til dit billede lige efter af du lagde det ud, men fik ikke tid til at kommentere. Nu vil jeg sige dette: Et rigtig dejligt stemningsbillede og fredfyldt. Jeg vil gerne se huset til højre fjernet, det vil ikke ødelægge kompositionen, fortøjningen af båden kommer bedre i kontakt med billedets hjørne. Synes at du med fordel kunne dæmpe den blå farve i PS.
Hilsen, HG.
Solveig G.

Praktfullt. Her har du fanget stemningen på en mesterlig måte.
ingeborg w.

Kjempefint ble dette. En rolig, nydelig stemning du har fanget. Det speilblanke vannet kombinert med den orange båten og gårdsbygningene bak gjør seg godt.
Kristian S.

Helt nydelig ja..
Tror du burde vurdere å legge bildet under kategorien reklame, for jeg fikk plutselig veldig lyst på robåt.
Tone A.

Eit vakkert stemningsbilde som oser av ro og idyll. Skarpe detaljar på båten der ein ser strukturen på treet,og speglinga i det speilblanke vatnet. Båten har flott lys og fine brun-orangetonar. Det grøne tauet er ein fin kontrast og dannar ein diagonal som forsterkar plasseringa og linjene til båten.
Bakgrunnen er flott natur med eit frodig landskap kor alle trea og bua marker, gir eit mjukt uttrykk som kontrast til den skarpe båten. Speglinga bak båten av landskapet bak er ikkje så skarp pga litt meir linjer i vatnet, og det forsterkar det litt mjuke uttrykket av bakgrunnen. Flotte kontrastar med båten som mest ligg i ein skogkledd ås.
Også eg ville ha kutte rett ved sida av huet øverst til høgre, pga at det forstyrrar roen i bildet. Vakkert bilde som oser av stilla! Fargane er flotte og det er fin dybde.
:) Tone
Vegard L.

Et behagelig og flott bilde. Fint eksponert.
Mvh Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu