1198
Dejlig rolig model at arbejde med.
Utstyr
  • Canon D30
  • Tamron 3,8-5,6 28-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger683
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Geir Andre O.

Det har du rett i, hun ser ut til å utstråle en indre ro og trygghet, man kan se at hun liker seg. Øynene kommer sterkt frem her, det var de som vakte min nysgjerrighet. Komposisjonen fungerer, det er passe soft i mine øyne, og samtidig skarpt nok, bakgrunnen er behagelig, men ikke kjedelig, dette var bra, stå på!

Eneste som trekker ned er at hennes venstre skulder ser litt mørk ut? Har du brukt noe til å lette opp skyggesiden? hvis ikke ville sikkert en reflektor gjort seg her.

Mvh Geir
Christian P.

For en flott kontakt med modellen du har her. Jeg er enig det Geir Andre sier om bildet ditt. Øynene stråler på en måte, man får en flott kontakt. Men jeg savner litt detaljer i de mørke nyansene der. Det kan være den refleksen fra venste side. (Men ikke hør så nøye på hva jeg har å si av prik, for jeg er ingen portrettfotograf selv). Geir Andre derimot tar flotte portretter, jeg anbefaler at du ser på hva han får til!

Poenget mitt blir. For en flott modell! Dyktig tatt bilde, jeg liker spesielt hudtonene (dusheten). Jeg liker lyset og skyggepartiene. Skulle ønske jeg fikk til slik selv og hadde en slik kontakt med de du tar bilde av som du har her!

Christian
Rolf David W.

Enig med begge over!! Kjempe bra kontakt med modellen, og hun hadde et vannvitig sjarmerende blikk. Meget bra fanget!!

RDW
Peter V.

Kjempe Bre , dette likte jeg virkelig! et bilde jeg kan sitte og se på =)
mvh Peter
Arnt Ove J.

Flott bilde og bra komposisjon.
Savner skarphet i bildet. Nå fremstår ikke bildet som softet, men litt uskarpt.

mvh
Arnt Ove
Stine J.

Flott blikk og fin positur på modellen. Bra dette! :-)
mvh Stine
Tom B.

Jeg har nok litt mer kritikk enn de over meg her.. For det er ingen tvil om at modellen er flott, belysningen, bakgrunnen er bra og hudtonene veldig gode MEN--- Catchlighten i øynene.. Ikke så bra. Er det en softbox jeg ser refleksjonen av? Uansett det er det eneste som hindrer dette bilde fra å være perfekt.. Det lar seg gjøre i photoshop men det blir best resultat hvis det gjøres i studio..
Helge H.

Veldig bra, god kontakt med modellen, fint lys og ingen forstyrrende elementer.
Nina I.

Lurer vel på hva som er galt med catchlighten her jeg... Hvordan burde den være for at det skulle bli bedre Tom?

Et flott bilde Jens Anton :)

Mvh Nina
Espen P.

Tom mener sikker de store firkanta lysflekkene i øynene. I tillegg synes jeg blikket er veldig påtatt og lite flatterende.
Ellers flott utsnitt og positur.

ePsen
Tom B.

Det var de store firkantene jeg mente.. For å se hvordan de skal se ut er det beste å gå å kikke på portretter utført av profesjonelle portrettfotografer. De skal helst være mindre og runde (ikke den typen som ringflash gir..) og skal sitte 'klokken 11 eller klokken 13' . Også kjent som Rembrandt-lyset. Lyskilden plasseres til side for kameraet, gjerne med 25 eller 45 graders vinkel i forhold til kameraet, og så heves det til skyggen fra overleppen akkurat treffer kanten på underleppen..
Jan Erik L.

TB: Rembrandt-lys brukes vel ikke så mye i glamour-foto? Det særpreges jo av, som du sier, en høyt plassert lyskilde og medfølgende lange skygger. Dessuten er vel lyset mest brukt på portrett av menn? Eller tar jeg feil? I glamourfoto er jo de diffuse (nesten manglende) skyggene noe av poenget. Store lyskilder, softboks eller stor paraply gir myke skygger, slik som her. Og det synes jeg passer på dette bildet. Catchlight gjenspeiler jo lyskilden, derfor store catchlight her. Hadde de vært små, så hadde jo hele lyssettinga måttet være annerledes. Derfor synes jeg at disse passer her.

Ellers synes jeg dette er et flott bilde. Enig i at skulderen kunne vært lettet opp litt med reflektor eller liknende. Men positur og komp forøvrig synes jeg er svært god.

vh Jan Erik
Axel O.

Fantastisk foto...ikke mye å utsette på dette...
leif b.

Et pent og vakkert bilde. Noen har nevnt venstre skulder.
Jeg husker fra den tiden jeg jobbet med portrett. Og den gang med blyant og pensel istedenfor photoshop.
Så skulle alltid blitz ol. i modellens pupiller väre runde.
Jeg satt mang en gang og fjernet/retusjerte hvite paraplyer vekk fra pupillene.
Eller er jeg kansje for pirkete.
Jens Anton N.

TAK for jeres gode og kreative kritik af billedet, allesammen. Det er godt når der er nogle forskellige forslag til forbedringer.

mange hilsner fra Jens Anton
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu