GlassVann III
Utstyr
  • -
  • -
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger666
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9740} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Haje Jan K.

Synes fortsatt det blir for mye ''bevegelse'' i bildet. Tror det ville vært mer effektfullt dersom vannet og glasset hadde vært helt frosset i bevegelsen.

Rent dynamisk sett synes jeg dette er det mest vellykkede bildet i serien. Det at glasset står 90 grader opp er en spennende effekt!

HJK
Kenneth P.

Liker dette bildet også godt. Denne serien din er svært god etter mitt syn. For å være litt kritisk så likte jeg ikke helt bekjæringen av vannspruten oppe til høyre... men det er egentlig pirk. Da mangler det bare ett bilde i serien skulle jeg tro. Ett bilde der glasset er helt under vann og spruten har senket seg!?! Kjempebra serie...
Magnus Knutsen B.

Dette likte jeg godt! Kan du si litt om hvordan du arrangerte dette?

Er forøvrig enig med Haje (underlig navn egentlig - hvordan uttales det?) om at vannet og glasset burde vært helt frosset.
morgan s.

Takker for tilbakemeldinger.

Bevegelsen kommer som nevnt i bilde nr. 13271
av den trege blitsen. Man kan få blitser der synktiden er på 1/30000sek, men slike har ikke jeg tilgang til.

Jeg arrangerte bildet i et studio. Plasserte et akvarium på et bord, og stillte et glass inni. Satte lyset slik jeg ville ha det på glasset og justerte lysstyrken til 5,6. Stillte så kamera på stativ og stilte skarpt der jeg ville prøve å få plasket. Akvariet var litt for lite, slik at jeg måtte lage et lite utsnitt. Derfor denne beskjæringen av vannspruten som KP nevner.
Fyllte så med vann og slo av lyset slik at det ble helt mørkt. Stillte kamera på 3 sek eksponering og selvutløser. Mens kamera telte ned gikk jeg til akvariet og slapp glasset nedi mens eksponeringen pågikk. Når jeg hørte plasket dro jeg av blitsene via slaver.
Plukket opp glasset og tørket det blankt. Tørket så akvariet innvendig etter vannspruten og gjentok prosedyren 36 ganger

mvh morgan
Lars Andreas D.

Fasinerende bilde. Helt OK for meg med den uskarpheten som er. Du har både fanget et øyeblikk og gir intrykk av kraft og eksplosivitet. Kult at glasset står som det gjør.
Thorfinn B.

Spennende og abstrakt. Vannspruten ser ut som en champissflaske som har ''tatt av''. Meget bra+, men litt tung nede til høyre.
morgan s.

Jeg ser nå at det kunne vært lettere nede til høyre, TB. Men men...det er ikke lett å kontrolere tilfeldigheter - selvom det er under en viss kontroll.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu