Padle i solen..
Ute og ror på det lokale tjernet i en nydelig solnedgang... som jeg ikke klarte annet enn å tweake litt med solbrillene mine;)
Forsøker å vidrebringe stemningen mine gule solbriller gav på vannet i går. Dermed fikk kameraet låne brillene litt. Solbriller foran linsa er ikke ideelt i forhold til utbrenthet mm... men pytt sann..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-02 15:23:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-08 00:32:29
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS300D
  • Sigma 28-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHjemmemikk... gule fiskesolbriller foran objektivet. beskåret og klonet vekk brillekanter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger243
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Fredrik O.

Hei Roger!

Dette bildet skilte seg umiddelbart ut mellom alle thumbnailsene på forsiden her, her synes jeg du har gjort en god jobb! Du har fanget stillheten og roen som i allefall jeg forbinder med roing ute på et stille tjern godt. Solbrillene brukt som filter var heller ikke dumt tenkt.

Synes kanskje ''flaret'' (glemt hva det heter på Norsk) er litt irriterende, og skulle gjerne sett refleksjonen litt skarpere, men en kan ikke alltid få i pose og sekk.. Alt i alt et minneverdig bilde!

-Ottern
Tina J.

En underbart guldglittrande bild som
är fint komponerad med diagonalen
av paddeln men även skogen. Extra
plus för ringarna i vattnet. :)
Avsluttet .

+ To bra bilder, et med ro og et med fart. Liker kanskje v1 best, fin skarphet og og bra komponert.

- v1 blir litt for overdrevent gul synes jeg, du kan med fordel justere på det om du har muligheten. Synd med solstrålene som trenger inn øverst til høyre, vanskelig å unngå kanskje. Ellers vil jeg foreslå at du beskjærer i bredden, slik at åren skjærer ut fra hjørnet. Tror jeg hadde likt v2 best om den hadde hatt den samme skarpheten som v1.
Roger B.

Takk for kommentarer og konstruktiv kritikk. Det overdrevent gule var jo som beskrivelsen tilsier akkurat det jeg ville oppnå, ellers har jeg lært at man skal unngå å plassere ''utstikkende'' objekter helt i hjørner;) Jeg er helt enig i at solstrålene, dvs.. flaret fra de ikke er veldig heldige... vet ikke helt hvordan jeg skal få fjernet disse nå etter at bildet er tatt(kom med tips), kan heller ikke forlange perfekt eksponering med solbrillefilter fra esso til 29,50.. hehe:)
Avsluttet .

Skjønte at det var intensjonen å få et ekstra gult stikk, og jeg synes idéen var god, men det ble altså bare litt for mye for min del. Ordet ''litt'' indikerer at jeg egentlig bare pirker :-) Jeg selv kan sitte lenge og justere color balance i photoshop, gjelder å finne den rette balansen. Men jeg respekterer altså at du prøvde dette som det ble, har sansen for eksperimentering.

Til det der med ustikkende objekter i hjørner vil jeg bare si: regelen er at det ikke finnes regler.
Stig Børre E.

Flott bilde. Liker den gyldne tonen du har tryllet frem. Foretrekker vers.1. Syns speilingen av sola skjemmer en del. En litt brutal beskjæringen i toppen hjelper i så måte. Da blir du kvitt en del uønskede reflekser i samme slengen.

Uansett et meget bra og originalt bilde.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu