Siste reis
Gotland
Bildet inngår i albumet Gotland - Øya med sin utrolige sjarme..
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1685
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207633} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Terje S.

Dette ble bra. Flott komposisjon i nydlig lys.
Tone H.

Eit flott og Stemingsfult bilde. :). Kva er HDR ? Korleis gjer man det ?
Hadde ikkje våre meg imot å hatt da på veggen. :)
jarle p.

jupp.

Som terje sa nydelig farge å komp.

Behagelig for øyet.

-jp-
Robin J.

Meget severdig bilde med tilhørende pen belysning. Om jeg skulle få bemerke noe måte det bli at hele båten skulle vært med eller motsatt litt mindre?
Mvh RJ
Erik J.

Hei!

Beste måten å finne ut om HDR og ''tone mapping'' er å søke på ''nettet'', det tar for lang tid å utdype det i en kommentar. Ellers så kan dere se litt på siden www.hdrsoft.com.
Mvh Erik
Odd E. k.

Hei Erik!

Et flott bilde med nostalgi. En siste reis for denne flotte båten, kan se at årene er lagt inn. Et meget flott bilde, der lyset kommer fint inn og belyser skigarden og noe av båten, slik at vesentlige detaljer kommer fint frem. Skigarden ligger fint i bildet og er med på å dele bildet i to, der vegetasjonen ligger nederst og storhavet øverst. Staurene til skigarden strekker seg over horisonten, noe som gjør det lettere å følge skigarden helt ut av bilde i høyre kant. Horisonten med storhavet er flott og gir god dybde i bildet sammen med skyene på himmelen. Det flotte lyset i venstre del av horisonten lyser opp bildet på en fin måte. Et meget fint komponert bilde Erik!

Mvh

Odd E.
Inge S.

Hei.
Et nydelig motiv. Likte dette:-)

Mvh Inge
ingebjørg fyrileiv g.

Nydelig! Fargene og lyset...-utrolig flott! Komposisjonen er heller ikke dum.
Litt symolikk, som Odd E. nevner. Jeg gleder meg virkelig til høsten når jeg ser dette. En følelse jeg fårr..Så den frodige blomsten trekker litt ned på uttrykket. Vakkert bilde.

vh ingebjørg
Ingunn S.

Hei.
Veldig stemningsfullt og vakkert motiv med fine farger og lys. Det var nevnt symbolsk at båten hadde lagt inn årene og hadde tatt sin siste reis, det er følelsen jeg får også. At den gule blomsten nede til ve er med, trekker ikke ned i mine øyne, det bare understreker at verden går videre rundt oss, nytt ''liv'' kommer til... Ja ja,det er nok rom for mange tolkninger her... Det som er helt sikkert er at dette er et utrolig flott bilde:)

Mvh IngunnS:)
Anne-Lise S.

Jeg har vel vært her inne i 2-3 mnd nå, og har falt pladask for to-tre bilder tidligere. NÅ falt jeg virkelig en gang til! Odd E. sier alt, så jeg henger meg på hans gode beskrivelse av det som er flott med dette bildet! Gratulerer! Dette anbefales, og grunnlaget for den er allerede nevnt! Dette er rett og slett vakkert!

Anne-Lise
Arnhild A.

Hei.

Flott komposisjon og nydelige farger.

Mvh Arnhild
Avsluttet .

...nydelig og stemningsfullt....
mbh Bjørn
Inger Anne Maritsdotter V.

HDR er populært om dagen:-)

Her traff du virkelig blink både med lys, eksponering og en fin komp. med et nostalgisk preg.

Inger Anne
Steinulf L.

Dette ble flott. Veldig spesielt lys.
Grethe S.

Hei!
Du har utrolig mange flott bilder - både HDR og andre, men dette tok kaka for min del.. helt utrolig flott. Himmel kontra lys, er ofte noe jeg merker meg ved bildene dine, her synes jeg himmelen var lettere og det ble mer naturlig. Gratulerer med nok et bilde verdig ''hedersplass''.

MVH Grethe
Roland H.

Meget bra, skulle jeg gjerne hatt på veggen i stua :-)
Tone A.

Eit svært vakkert bilde der det gylne lyset frå venstre, gir ein flott effekt på grasaksa gradvis avtakande bakover. Det gylne opplyste feltet på båten gir ein fin kontrast i alle gråtonane der.
Flott komposisjon der båten harmonerar med den slitte skigarden, som også gir ein fin dybde. Vakker himmel med varme fargetonar som forsterkar fargen i aksa og kor skyene gir fin dybde. Skylaget ligg lågt, og kor den blåe himmelen forsterkar blåtonane til sjøen.
Aksa i forgrunnen gir ei kjensle av rørsle. Dei friske gule blomane mot den gamle båten er ein flott kontrast. HDR måtte eg lesa litt om, for jammen ga dette ein flott effekt. Kjempebra jobba, der bildet oser av stemning, dybde, lysspel og kontrastar. Einaste pirket er at heile båten skulle ha vore med nederst til høgre.
Dette kunne eg jammen tenkt meg på veggen.
:) Tone
Elna T.

oi! dette var flott...elna
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu