Tre Dråper
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma makro 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger389
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
John B.

Hei !!

Ja lett er det ikke dette her. Jeg har også forsøkt å få til ett par gode av dette slaget, men det er ikke lett. Synes dette var brukbart, men det er vel ikke dønn skarpt på dråpen, og det er vel det som er det mest ønskelige.
Det er faktisk ikke helt ulikt mitt dråpebilde, du får ta en titt og sammenligne...
Henrik Lydvo B.

Hei. Kult bilde dete her. Liker fargene veldig godt. Utsnittet er også bra. Stilig med den lille dråpe øverst til høyre. Har noen dråpebilder jeg òg. Morsomt, men vanskelig å ta slike bilder.

Henrik
Camilla S.

Hei

Herlig, nå begynner det å bli en del dråpe bilder på dotten her, må si jeg blir stadig imponert. Flotte og friske farger, lekkert med dråpen oppi hjørnet:)
Ellers pent utsnitt, fint om du kan fortelle om lukkertid og blender.

-Camilla
Kamran I.

Skarp skarpere skarpest? Ikke verst:)

Syns det var på tide med noen dråpebilder igjen ja...

mvh,
-m.Kamran-
Kjetil D.

Veldig bra dråpebilde. Fint lys. Men den lille dråpen øverst til høyre ville jeg ha klonet bort. Den er litt distraherende.

Det er mange som sier at dråpebilder er klisjé-aktige, men der er jeg uenig. Dråpebilder kan man gjøre ganske så originale.
De bildene jeg synes er mest klisjé, og som jeg er ganske lei av å se her på foto.no er bilder av rennende bekker som er tatt med lang lukkertid.
Ole-Kristian T.

Jeg lar meg imponere av slike dråpebilder. Har ikke prøvd selv, men skjønner at det ikke er lett å få til. Jeg liker veldig godt fargene, og synes den største dråpen svever elegant som en perle like over vannflaten. Komposisjonen synes jeg kunne vært bedre, ved å flytte utsnittet noe til høyre. Er litt usikker mht den lille dråpen, slik som utsnittet er nå synes jeg den er litt for ''trengt opp i et hjørne''. Vel, dette var en nybegynenrs tanker om bildet ditt :)
Jan V.

Henger meg på med en kommentar her jeg og... For meg er dråpebilder fascinerende, og nå som det har regnet hver dag i snart 2 måneder er det for tiden favoritten min. Det å fange dråpen i ønsket øyeblikk er ikke rett frem, selv har jeg jukset litt og koblet opp en detektor som trigger kameraet for meg. Nå treffer jeg stort sett alltid, men har også lært at dråpens fallhøyde spiller inn, viskositeten på væsken, osv osv. Dette gir store rom for å eksprimentere. Neste plan er å ta spenningen i vannet med en dråpe zalo, for å se hvilke konsekvenser det får. Kanskje får jeg tid til å prøve i morgen kveld...
Og bildet ditt, det synes jeg var bra, jeg er som CST nysgjerrig på lukker/blender.

JanV
kurt arne h.

Tusen takk for fine kommentarer. Lukkertid og blender veit eg ikke på dette bilde. Det blir eksprimentert att og fram på fallhøgde, vinkel, bakgrunn og bunn. Har snekra en treramme rundt vannstampen, då har eg meir kontroll med fallhøgde og bakgrunn. Flott kommentar J,V, artig og fange dråper
Odd E. k.

Hei Kurt Arne!

Et flott fanget øyeblikk, der øvelse gjør mester. Det meste er vel sagt til dette bildet, så jeg henger meg på de positive kommentarene. Meget flott Kurt Arne!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu