Bildet inngår i albumet Helt vildt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404181} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thorbjørn R.
Drama i andedammen!! Positur og bevegelse på fuglen som stiger opp er helt prima. De gjenværende i dammen framstår som litt vantro.. eller er de bare likegyldige? Meget bra fortelling som er presentert i velfungerende sorthvitt-toner. For å pirke så skulle jeg hatt bittelitt luft over nebbet.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Ja dette var helt vilt.
Sier meg enig med Thorbjørn ang.mer luft over nebbet.Men ellers er kompen helt stilig.
Føler kanskje det er litt vel rotete,man må liksom lete litt for å se hva alt er for noe,men alt i alt et bilde jeg syns er tøfft.Stilig vinkel.
Tone
Anita D.
Utrolig flott drama du har fanget her !

Dersom det var mer luft over nebbet, og løvverket hadde vært uskarpt, ville dette bildet vært helt utsøkt. Vanndråpene som anda rister av seg og selve aktiviteten ville kommet tydeligere frem.

Jeg vil understreke at sorthvittonene er nydelige, og det er fin bevegelse i vannet. Synes også at komposisjonen er bra, og det at andemor er så nær skaper virkelig dramatikk her !

- mvh anita :)
Arne S.
Øyeblikk i særklasse. Koreansk rakettand, minst. Posituren er så spesiell at jeg under tvil godtar det forstyrrende buskaset i bakgrunnen. Jeg er ikke overbevist om at sorthvitt er det beste valget.
Inger-Lise S.
Et skikkelig godt blinkskudd! En passende tittel her . Hva anda i forgrunnen bedriver, aner jeg ikke, men restren av flokken ser da ut til å ta det ganske rolig.
Bildet er litt urolig. Jeg vet ikke om en fargevariant ville hjulpet...Kanskje..Men det går jeg ut i fra at du har vurdert.
Motivet er så fint at det uansett må anses som et blinkskudd.

Inger-Lise
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

Et glimrende motiv!!
Nedre del og den "utstrakte" som skal beskytte sine små som foøvrig er gjengitt i gode svart/hvitt toner med vannet som det myke/softlige!
Vanskelig med bakgrunnen som jeg prøvde med det positive men som jeg til slutt finner forstyrrende.

Noe mer luft oppe kan jeg også godta!

Sitter alikevell med masse positivt selv om....:)

Mvh Svend
Yngve Sem P.
Det er litt synd med buskaset der bak, som tar litt for mye plass til at situasjonen blir ivaretatt til det beste, synes jeg. Det strake frasparket er riktig så festlig, all den tid de andre oppfører seg gakksomt. Og det gjør de, jo. Sprekt løst av en nærgående fotograf også.
Gode s/h-toner i et særs godt øyeblikk.
Magnus R.
Hei Stig Børre !

Et meget godt bilde, kan fremstå litt rotete med det samme, men komposisjonen og fortellingen er så sterk at bakgrunnen ikke forstyrrer. Elementene i bildet er godt adskilt til tross for masse rot, faktisk synes jeg den forsterker og kler bildet.
Et bilde som skiller seg ut og som blir bedre for hver gang

Mvh
Magnus
Stig Børre E.
Takker for tilbakemeldinger.
Buskaset i bakgrunnen lager mere støy i bildet enn det jeg normalt foretrekker, men det gir bildet liv på en måte.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu