Postcard
Fotografert fra E 10 ved Napp i Lofoten
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger779
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260606} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ivan H.
Hei!

Tittelen passet bra her :)

Meget pent bilde der kompen sitter som et skudd.
Fint med morgentåken som ligger igjen på sjøen.

kanskje litt for mye oppskarpet? Ser tegn til det på fjellene.

Hilsen
Ivan Holmedal
Avsluttet .
Tittelen passer bra, ja. Og bildet er teknisk helt greit. Men for meg hjelper ikke det til å forsvare at dette for meg er fotografi av kjedeligste sort. Særlig synes jeg komposisjon og flateinndeling er altfor enkel og tradisjonell til at bildet fenger. Med en mere spenstig og dynamisk komposisjon kunne det fungert, men slik det presenteres her; beklager.
Ivar S.
Skuffande at du kastar deg på bølga med å gi engelsk tittel på dine norske landskap. Kulturell husmannsmentalitet. Vakkert foto, litt for intense farger på min skjerm.
Avsluttet .
'Postcard'' er (noe jeg regner med de fleste her vet) et engelsk ord, og postkort er også noe man som regel sender fra andre land. Altså passer den internasjonale tittelen veldig bra.
Det er nok ikke mange som sender posttkort innenlands lenger, om ikke det er en julehilsen/fødselsdagskort eller noe liknende.

Kjedelig flateinndeling var det heller ikke. Slik bildet ser ut nå er det mange forskjellige spennende element, som forhindrer bildet fra å bli kjedelig. Det er mye å se på.
Enkelt og tradisjonelt selger som oftest bedre enn avansert og nytt. Om dette hadde blitt et postkort hadde det vert nettop det som var poenget.

Jeg syntes dette er et proft og godt gjennomført bilde, med perfekt tittelvalg.
Cornelia T.
Hei,
flott bilde med god komposisjon, dybde og nydelige farger. Kjempefin stemning, wish I was there... Bra sett.

mvh, Lia
Avsluttet .
Thomas A. skriver: ''Slik bildet ser ut nå er det mange forskjellige spennende element, som forhindrer bildet fra å bli kjedelig. Det er mye å se på.''

Ja, i mine øyne er det akkurat der mye av problemet med dette og andre lignende bilder ligger. Bildet burde vært strammere komponert. Det er for mye å forholde seg til. For mange elementer uten at det er noe blikkfang som gir blikket noe å falle ned på. Blikket mitt flakser rundt omkring, frem og tilbake, opp og ned, innover og utover her - uten at det greier å finne noe festepunkt. Dersom bildet hadde hatt et eller annet element i seg - som hadde gitt blikket noe å hvile på, så ville dette blitt betraktelig bedre. Et slikt element kunne vært et menneske, et eller annet levende vesen, en bygning; eller hva som helst egentlig. Eller det kunne vært i form av en strammere flateinndeling hvor en ikke ''tar med alt'' - hvor en heller istedet hadde valgt ut et mindre område; komponert strammere m.a.o.
Roy H.
Duverden så flott. Intet negativt fra meg.
Mvh Roy
Knut Børge S.
Hei Stein!

Dette var rett og slett et nydelig bilde, fantastisk flott natur.

mvh KBS
Ronny A.
Hei Stein. Her formidler du en nydelig natur fra Lofoten. En fantastisk plass som gir mange mennesker en stor glede å oppleve. Skarpt og flott med mange fine detaljer. Synes kanskje du har gitt bilde litt mye farge?
mvh Ronny
Kristin S.
Hei!

Synes dette var et flott postkort! Bra dybde og flotte farger.
Enig med Thomas..mange spennende elementer i bilde.

Mvh Kristin
Roar K.
Når jeg ser de sterke fargene så melder spørsmålet seg om dette er en eksponering der du har dratt litt hardt i spakene eller har du mekka med flere eksponeringer og HDR? Tanken meldte seg da jeg synes både rødfargen og grønnfargen er unaturlig sterke. Litt i hardeste laget på sharpen er nevnt. Der er jeg nok enig for på min skjerm har du en smal lysende halo over fjelltoppene.
Nå som jeg har fått lira av meg innvendingene så kan jeg da ærlig og oppriktig innrømme at jeg liker bildet. Minner nok litt mye om et maleri. Men likevel. Ser ikke noe galt i at du bruker engelsk tittel. Snart består jo det norske språk av bortimot 50% engelske ord likevel.
Mitt siste råd blir: Blås opp bildet i 200-300% og bli kvitt haloen over fjelltoppene-
Roar
Odd E. k.
Hei Stein!

Et nydelig landskapsbilde i flotte farger. Upåklagelig dybdeskarphet, et flott lys, vakre farger. Komposisjonen er også meget bra sammen med utsnittet.Meget bra dette Stein, da jeg likte bildet ditt meget godt.

Ha en fortsatt fin fotouke Stein!

Mvh

Odd E.
Torill A.
For ett nydelig bilde.. .det kunne absolutt være ett postkort.. flotte farver og fin stemning ! Nydelig natur! =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu