- Ventestad II -
Denne spesielle ventestaden ligg nokså øde til med markene prega av vårlege tonar. Marka framfor var i sommar ein frodig poteåker. Sjå også Ventestad I bilde nr. 247610 med juli sine frodige marker
Bildet inngår i albumet - Ventestad - -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253252} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom T.

Her formidler du kulturlandskapet slik det er mange steder, er veldig glad i slike bilder. Finner ikke noe utsette på dette. Du får meg til å se lenge:)

mvh Tom T
Anna Rosa L.

Stilig bilde! Liker at glassburet står opp av naturen og virker hjemestort i forhold til alt det andre og at det virker litt misplassert i bildet!
Flott!
-rosa-
Avsluttet .

Et godt bilde på alle måter Tone:-)
var også kjekt å gå tilbake å se på det andre som du hadde tatt om sommeren med potetplantene foran skuret.
godt onservert og formidlet.
Hilsen Tone!
Ronny A.

Det første som slo meg var at fjøsbygningen har nesten samme farge som himmelen. Ser også et sykkelspor som går ut til venstre. Tror eieren må ha glemt det ene hjulet ca. midt i bilde:-) Og dette skuret som står så malplassert i terrenget danner en herlig kontrast til landskapet rundt. My e å se på, artig. Flott!
mvh Ronny
Torbjørn K.

Spennende å se akkurat samme motiv til flere årstider. Du burde prøve å lage en høst- og vinterversjone og sette det sammen til en serie! Komposisjonen er bra, men jeg kunne kanskje tenke meg noe mørkere mellomtoner.

Torbjørn
Tone A.

Takk for alle kommentarar og gilde tilbakemeldingar. Nå har eg ikkje vore så aktiv siste 2 vekene pga store allergiplager pga bjørkepollenet, men eg har vore innom kvar kveld og sett på bilda. Dette motivet ligg på ein gard nokre få minutt frå sjøen, og eg var på same staden 1.mai og då var jorda nypløygd.
Å kunna gå ved sjøen er herleg pga at der er det ikkje noko pollen som plagar.
Med tåka som låg i dag, og regnet som er meldt til helga så kan eg lura meg ein tur ut på Lyefjell. Men først må eg få ei kortisonsprøyta som kan lindra plagene litt. Det går over men er så plagsomt, når det kjem på den vakraste månaden i året, snufs.
;) Tone
Johan S.

Helt utrolig motiv. Hvorfor bygger man noe slikt akkurat der - på et jorde?

mvh
Johan
Inger-Lise S.

Hei Tone! Et godt motiv med meget bra komposisjon:) Rent og enkelt. I tillegg har jeg aldri før sett en så pen driftsbygning! Du har et godt blikk:)

Inger-Lise
einar e.

Hei! Ja, her har du vært på Sele - ca 800 m i fra der jeg bor... og på Sele finnes en mengde motiv, men at du skulle se dette FØR meg var litt ergerlig! Men - gratulerer, det er jo bare helt maks med et slikt bygg midt på prærien. Rett og slett tøft at noen komme på å gjøre noe så halsbrekkende...
mvh Einar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu