- Vinterkveld ved Vojen -
Bildet inngår i albumet - Nattbilde om vintaren - -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/5
  • Lukker30s
  • Nei
  • AnnetStativ og fjernutløysar
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Odd E. k.

God søndag Tone!

Senhøstes, tidlig vinter eller vinterbilde i en flott stemning. Et behagelig bilde å se på, der havet er stille og sikkert venter på stormen. Liker godt de mørke steinene i forgrunnen, der en kan skimte en flott blåtone fra det vage skinnet fra sollyset. Flott blålig vannflate i forgrunnen med fine mørke skygger fra steinene. En liten bris ute på vannet skaper en fin fargekontrast i vannflaten. Flott sandbank i bakgrunnen der fyrtårnet lenger inne skaper et fint lys som brer seg i vannflaten mot fotografen. Horisonten er også flott med sitt rødlilla skjær der det sammen med skyene er med på å skape en vinterlig stemning. En fin ro over dette bildet Tone, som du fint har formidlet!
Anbefales.

Ha en fin søndag!

Mvh

Odd E.
Ann T.

Du er så heldig å ha dette flott motive i nærheten Tone! Dette synes jeg er et av de beste av dine Vojen landskapene jeg har sett. Nydelig stemning og bra komp. med mørke steinene i forgrunnen som deler bilde i forskjellige flater. Lyset er veldig bra. Bildet oser av stillheten. Fint bruk av utsyr/teknikk.
Mvh. Ann
Jan Erik E.

Alldeles nydelig....får meg til å ønske meg ut til kysten igjen.Mvh JEE
Ivar B.

Dette må være et av dine beste fra dette stedet. Renhet i linjene, nydelig tone og teknikk. Fint balansert komposisjon. Stillt og vakkert! Mvh ivar
Espen R.

Hei Tone
Flott komponert bilde, med rene linjer. Bra teknisk utført, bra valg av lukkertid. Forøvrig et vakkert sted.
vh
Espen
John B.

Hei Tone!!
Dette er HØY klasse Tone. Jeg sier det på den enkle måten: FABELAKTIG...
John B.
Geir F.

Nydelig.
-fløde-
Inger Anne Maritsdotter V.

Det er så levande dette biletet, det var det første eg tenkte når eg såg det.
Eit usedvanleg vakkert og stemningsfullt bilete, og der det tekniske også er ein inner-tiar. Upåklagelig skarphet og eksponeringen er perfekt utført.

Dette er eit motiv som du no har delt med oss her på dotten både sommar og vinter, vår og haust, slik at etterkvart vert ein så kjend, og det er ein styrke i di formidling av dette motivet.

Dette fortjener ei anbefaling!

Mvh Inger Anne
Tone A.

Takk for all kommentarar og gilde tilbakemeldingar. Dette bildet tok eg i des. 2006 så eg gler meg til å ta fleire nattbilde ved Vojen og då med lommelykt.
Dette var ein kald vinterkveld med ganske så roleg sjø. Det er Obrestad fyr som lyser opp i mørket. Det er herleg å stå ved sjøen i blåtimen.
Stor takk til Odd E. og John for anbefalingane.
Odd E. dine velskrivne kommentarar er ei gleda å lesa.
God sundag.
Helsing Tone
Bjorn F.

Hei Tone. Meget velkomponert,med fine fargetoner og et flott lys. Stemning til tusen.
Hilsen Bjørn.
Wenche J.

Hei Tone
En meget lekker presentasjon av en velkomponert naturskildring. Et svært godt bilde.
Mvh Wenche
Espen A. I.

Pent bilde, jeg liker komposisjonen. Dette kan godt henge på min vegg, men det taper seg kanskje i lengden grunnet dårlig orginalitet.

mvh Espen
Anne-Lise S.

Fascineres av det deilige og mykere området i nedre front her, med sine mørkere fargetoner i sjøen, og med de flotte silhuettene som skapes av steinene her. Passende slør på vannet i dette området, og uten at det blir ''melkete'' av den grunn. Du får det bare til å virke mykt og behagelig. Videre utover mot åpent hav er krusningene fine å se på, og med fine detaljer her. Lyset fra fyrlykta viser vei for øynene videre utover og det virker innbydende og inviterende. Du har en slags hvit ''pinne'' til venstre for fyrbøterens bygninger som jeg synes stjeler litt oppmerksomhet, og som bør dempes. Videre utover og bakover i bildet ditt, og spesielt mot høyre ses dette nydelige varme på himmelen. Fint med det vesle skjæret som bryter der ute og som bidrar til balanse. Ja, her kunne jeg ha liggi på ryggen og nydt stjernehimmelen når den tredde frem..... Telle satelitter, og kikket etter meteorer......

Anne-Lise
Stig Børre E.

Enig med Ivar, tror dette er det beste Vojenbildet jeg har sett fra deg.
Grunnen til det er komposisjonen og lyset (det er vel i grunnen det viktigste for et hvert naturbilde...). Stenrekka danner en fin diagonal der den skjermer stranda mot storhavet. Skystripa danner en svak motsatt diagonal. Fyrets plassering er helt optimal. Bildet har et døsig uttrykk som gjør det behagelig å betrakte. Meget bra.

StigB
Steinulf L.

Svært vakkert. Et utfordrende motiv med store utfordringer pga toneomfanget. Du har fått fin tegning i de mørke partiene. Fargene er vakre. Et flott bilde.
Odd Tore S.

Smukt, nær sagt som alltid.
Pen komp, fine toner. Bittelitt trangt i venstre side etter min smak.
Hadde ikke tapt seg på 1 pix ramme.
Odd Tore
Simen B.

Nydelig dette Tone. Fin komposisjon og delikate fargetoner. Liker også lagdelingen i billedflaten med det myke og slørete blå i forkant av steinene. Mer bevegelse på utsiden. Herlig lys og et vakkert sted:)

mvh Simen
Tove H.

Aldeles nydelig stemning! Flott valg av lukkertid, fin komposisjon og nydelige fargetoner. Gir en god ro å se på bildet ditt!
Mvh Tove
ingebjørg fyrileiv g.

Blått, behagelig, kjølig og kjært. Stemningen er veldig god, og valg av lukkertid utmerket. Jeg synes også at du har lyktes godt med komposisjonen. Linjene forsterker helheten og gjør seg i bildet. Lykta er også fin, og jeg vet ikke noe å pirke på.

vh ingebjørg
Liv F. D.

Hei Tone,
dette var bare helt nydelig!
mvh
Liv '')
Hilda Hol E.

hei tone.

komp, lys, farger og stemning er perfekt her.

mvh hilda.
Frode F.

Herlig komposisjon og lys her.

Fungerer godt med så lang lukker. Behagelig å se på. Gjør seg også svært godt i sort/hvitt.

Flott!

FF
Gulbrand T.

Hei Tone
Flott stemning i dette nydelige kystbildet.
God komposisjon og dybde.
Mvh Gulbrand.
Tone A.

Hei
Tusen takk for alle som har kommentert bildet etter min siste kommentar. Gildt at også de likar blåtimen ved Vojen.Det set eg stor pris på.
Takk til Inger Anne som anbefalte bildet.
Me bygger på huset mot nord og kledningen manglar på rommet kor min stasjonære pc-er så siste veka har det vore minimalt med kommentarskriving pga kulda og trekken.
Nå har mildveret kome og påbygget er sett på oppvarming så det går framover, men det vert lite tid til fotografering. Eg starta optimistisk med å fotografera detaljar frå påbygginga, men det er jo mest mørkt nå arbeidsfolka forsvinn. Nå skal eg ut og plukka spikar og kosta støv med ansiktsmaska på.
God helg, helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu