Hardt mot vått
Bildet inngår i albumet • Utsnitt • - Studie av detaljer i omgivelsene
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger690
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232502} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Hei...

Flotte fengende blårfarger... Jeg liker virkelig disen
i bildet.

Hilsen
Bjørn-Erik
Thomas R.
Flott bilde med herlige toner og ett drømmende uttrykk. Den klare steinen er akkurat passe interessant og har stor kontrast mot omgivelsene. Jeg blir ikke helt fortrolig med komposisjonen dessverre.
Cornelia T.
Spennende, disen gir faktisk en følelse av skarphet og kulde hos meg. Den store, mørkere steinen er viktig i komposisjonen og skiller seg bra ut.
mvh, ct
magne f.
Tøft. Synes det burde vært beskåret oppe slik at det mørke oppe i venstre hjørne ble borte.

Magne.
Geir B.
Takk for hyggelige og konstruktive kommentarer.

Jeg er enig i at bildet kan tjene på en beskjæring/ oppstramming av komposisjon og hadde kanskje presentert seg bedre uten de mørke innslagene i h.h.v. øvre og nedre venstre hjørne.

mvh
Geir
Kamran I.
pent,spennende og herlige toner i bildet ditt geir, like it

mvh,
-m:kamran-
Brita Helen E.
Hei!
Dette var vakkert gitt!
Lekre blåtoner og et drømmende uttrykk som jeg virkelig falt for.
Meget bra og dyktig eksponert! Jeg ville ikke kuttet det mørke øverst i venstre hjørne,men det er nå min mening! :-) Synes det mørke partiet ga noe ekstra i bildet siden alt annet er tåkete og lyst her. Jeg ville heller kanskje ha kuttet litt nederst og til høyre i bildet for få en bedre komposisjon!

Mvh Brita...
Inger-Lise S.
Drømmeaktig og lekkert. Her er jeg absolutt enig med Brita. Ville ikke kuttet bort noe oppe til venstre...Kun på høyre side,og nede.
Et flott bilde!

Inger-Lise
Terje K.
Fantastisk presentert....nydelige blåtoner og den lyse blur av vann er bare nydelig. Tror jeg kunne unnvært det mørke partiet oppe til venstre, men ikke alltid like lett å kommandere moder jord nei ;-) den steinen til venstre sloss også litt om oppmerksomhet her, så kanskje et crop til venstre hadde løst alt?...vet ikke...Nydelig okke som :-)

Terje
Tor Olav O.
Bra det her. Ser du har lang lukkertid og bølger som skyller over de minste steinene, men ikke den største. Skaper fin effekt med den ene som er så skarp og har fin kontrast til de andre. Ser du har noen veldig små prikker under den store steinen som ser ut som skitt på bildebrikka di. Ville ikke kutta noen steder, men kanskje croppa bildet litt både oppe og nede på venstre sida. I det hele tatt bare detaljer. Bildet er veldig bra

mvh
Tor Olav
Helene L.
Synes bildet er akkurat passe. Det mørke feltet i øvre venstre tar igjen farge i steinen, uten ville det bli kjedelig. For egen del er dette et av de få naturbildene jeg gladelig ville hengt på veggen - glad i utsnitt som jeg er..

mvh, Helene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu