- Hei, jeg bodde i en flaske norsk kildevann, som du kunne ha fått kjøpt på butikken!
- Jeg vet ikke hvem jeg er, men Mattilsynet skal prøve å finne ut av det. Helt siden januar i år har jeg vært i denne flasken, til en dum fotograf så meg. Han tok bilde av meg og sendte meg til dette tilsynet. Jeg har fått mange barn som bor her i flasken med meg, og jeg har mange slektninger som bor i andre flasker, som du kan kjøpe.
- Håper ikke du møter noen fra slekta mi,- Ha det.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger536
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jan v.
Kildevann inkluderer også brevann. Ikke vet jeg hvem eller hva som kan ligge begravet i breene, men han her kan jo godt være rester av en som falt ned i en bresprekk en gang i tiden.

Enda underligere er det at kildevannet har begrenset holdbarhet, kfr datostempling. Det meste av vannet er jo ganske gammelt allerede før det kommer på flaske!

Lykke til med undersøkelsene! - Og la oss høre hvordan det går.

Jeg synes du har laget en bra fotografisk dokumentasjon av tilfellet, men hvorfor magenta stikk i bildet?

Mvh Jan
Odd Tore S.
Dette var da en sjarmerende type, kanskje var det en slik som var modellen for ånden i lampen?
Hadde ventet at han skulle hatt mer grønnskjær.
Hvem han er, vet jeg ikke, men at det finnes slike typer forundrer meg ikke. Man skal ikke langt fra selve breen før det finnes deilige tråder med grønne slimete alger litt ut på sommeren, ser ut som om de får voldsom vokselyst i solen selv om det er iskaldt og næringsfattig(?) vann.
Mulig at Bjørn Rørslett vet noe om dette også, han har kommet med mange nyttige oppklaringer før også.
Odd Tore
Thorleif G.
Hei Jan von Erpecom og Odd Tore Saugerud,
takk for kommentarene.
Jeg må si jeg ble ganske lang i maska da jeg så denne karen her og alle barna hans/hennes som hang i flaskeveggen og titta ut på meg.
Skal disse skapningene ned i min mage, blir jeg sjuk tenkte jeg, og satte flaska bort. Tanken gikk automatisk til Gilde bakterier og andre ulumskheter, og hvor er kontrollen når disse luringene kan komme inn i en flaske med rent vann, fra en av de største mineralvannprodusentene.
Jeg fant ut at jeg måtte forevige skapningene så jeg fotograferte og filmet hele familien, og begynte jobben med å finne ut hvem de var. Håper å få svar fra labben til uka.
Har ikke helt tiltro til Mattilsynet og den gjengen der, for etter å ha sendt bilder til dem ville de at jeg skulle sende flaska til produsenten så de kunne få fortelle meg hvem disse luringene er. Da sa jeg nei takk, det må da være visse grenser for bukker og havresekker. Det viste seg at Mattilsynet ikke hadde lab selv. Jeg ble enig om at de skulle være med til produsenten og ta prøver der, så nå håper å få svar på hvem disse trådskapningene er.
Når det gjelder den blålilla fargen, så kommer den av at jeg har blått bakgrunns dekke og belyser med 2x150w lamper. Trådskapningene flyter rundt i blankt ''rent'' vann, og sammen med en liten dært utelys og neon, får jeg den fargen der. Når jeg får tilbakemelding, skal jeg fortelle hvem skapningene er. I følge en av sjefene hos produsenten, så skulle dette ikke gå an, så det så.

Vennlig hilsen Thorleif

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu