To danske piger...på Skagens kai
Bildet inngår i albumet SKAGEN -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-21 15:20:35
    Versjon #2
Utstyr
  • Holga 120N
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446222} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tone A.

Hei Torild
Flott med dansk tittel til dette biletet frå Skagen.
Her er det v1 som eg likar best kor kleda vert fargeklattar mot den gråtona himmelen. Kjensla av ein kjøleg sommardag med regn i sikte får eg her, pga både støvlar og den frodige blomekrukka.
Damene som kosar seg med danske pølser har flott lys og naturlege uttrykk.
God diagonal linjeføring med benken som dei sit på og stolpane bakover, noko som gir god djupne.Flott at det danske flagget er med. Huset bakerst heller til venstre, elles eit flott bilete frå ein kjøleg sommardag kor pølser eg godt å varma seg på. Vignetteringa som følger med Hogaen mjukar opp biletet.
V2 har gode gråtonar og uttrykka på damene kjem betre fram, men pga gråvêret er det v1 som eg likar best.
Helsing Tone
Torild H.

Tone: Takk for kommentar, og dine tanker omkring bildet, gildt å lesa!
Dette var to trivelige piger som satte seg ned på benken eg allereie satt på, og sa -ja når eg spurte om eg kunne ta bilde av dei.Eg skal på Skagen festival igjen i sommer, så tykte det var fint å sjå igjen bildene frå sist gong eg var der.

At husrekka bak heller har eg faktisk ikkje lagt merke til før du nemner det, antakelig fordi eg tykkjer lysstolpen oppveier dette og at dette er i bakgrunnen og ikkje treng leggast "så" mykje vekt på. Men takk likevel for at du nemner det!

Torild

Roger H.

Her er det S/H versjonen jeg liker best fordi den har et roligere uttrykk. Det er jo mange personer i bildet, men de to damene er jo bare så bra. Blikket rett inn i Holgaen. Ser ut som de likte å bli fotografert.

De litt slørete kantene og vignetteringen må jo selvfølgelig være med her og. Har vel sagt det noen ganger før om dine bilder. Veldig bra.
Torild H.

Takk til deg og, Roger!

Kan nok vera med på at V2 har eit roligare uttrykk, og spesielt når det er såpass mykje som foregår i bakgrunnen. Likevel tykkjer eg at pigen bakerst er enda meir fornøyelig i farger.

Torild
Roger H.

Hei igjen Torild. Fargeversjonen er jo også et godt bilde på sin måte. Enig med at den bakerste pigen er best i farger. Ikke lett å velge mellom to goder.
Blir en balansegang dette her.
Torild H.

Takk igjen, Roger!
Du fekk meg til å tenka: Eg må innrømma at eg ikkje er så tolmodig i etterbehandling av fargebilder, skulle nok ha laga mange versjoner, latt dei kvila, samanlikna, for så å velga den beste versjonen. ...for så å setta fargeversjonen opp mot sv./kv., ikkje alltid lett å sjå kva som kan vera det beste, og ein kan sjå seg blind etterkvart, eller som du seier: ein balansegang.

Torild

Torild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu