Rosebud
Bildet inngår i albumet Margunn -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-01 22:24:16
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-09-01 04:32:49
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger676
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203119} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Mari W.
Hei Erik :)
Ser du har lagt ut mye spennende, men får ikke sett igjennom alt nå.

Dette likte jeg virkelig godt, helt strålende komposisjon, og øyet er så pent og skarpt. Liker kanskje s/h best. Flott blikk.
Godt jobbet!
Jon Fredrik S.
Skikkelig pent. Ser ut som en vakker modell, i alle fall et nydelig øye. Utsnittet og fargene er også veldig bra. Litegranne usikker på fingeren som trekker mye oppmerksomhet, men det er liksom den som er alibiet til alt håret foran ansiktet, da.

Mvh JFS
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var lekent og flott! Jeg ville ikke ha tenkt på en svart-hvit versjon her, fargene er utrolig flotte.. Jeg liker at det er så lite ansikt og så mye hår. Spennende..Skarpheten ligger godt og uklare områder gjør seg. Det eneste jeg kan pirke på, er at det blir litt mye hvitt i øyet. Hadde hun sett litt mer fram, og ikke på siden, ville det blitt bedre. Men et svært fint portrett, det er det!

hilsen ingebjørg
John Andre A.
tett og nært utsnitt. dristig gjort!
liker det, da jeg har sans for tette utsnitt.
fargeversjon holder jeg en knapp på, kanskje med et SNEV mindre rødtone. men det er likevel fargene som drar meg inn i bildet. øyet kommer fint fram og kunne vært bitte litt skarpet, kanskje. fungerer godt slik det er.

John
Erik B.
Tusen takk for kjappe kommentarer!

Ingebjørg: Jeg tenker alltid på en s/h-versjon :-) Ser også hva du mener med øyet, men er bare delvis enig, siden det også betyr at jeg hadde vært nødt til å ta bildet mer rett på ansiktet.

Hilsen Erik.
Erik B.
John Andre: Din kommentar kom samtidig med at jeg skrev den forrige. Skal prøve meg litt mer fram med fargene, det er meget mulig at du har rett. Øyet er nok skarpet betydelig opp allerede, men jpg-voldtekten er ikke helt snill med det...

Hilsen Erik.
Avsluttet .
Jeg ville hatt dette i andre farger. Hvorfor tok du ikke med hele annsiktet? Ta en titt på øgla mi igjen du. Tror du vil like det bedre ved andre gangs titt! og sorry for brille kommentaren, kompis!!!!
Jacob V.
Hei, Erik

Jeg liker det tette utsnittet og fargene i v1. Begge versjonene er to flotte verjoner, men s/h ble min favoritt. Kompen finner jeg ikke noe å pirke på.


Mvh

Jacob
Eirik H.
Spennande bilete. Best i fargar synest eg. Eg likar at håret dekkar det meste, bortsett frå auget. Handa må være med.
Inger Anne Maritsdotter V.
Annerledes og kreativt portrettbilde.
Flott og friskt!

Inger Anne
Anders H.
Det her var virkelig flott. Helt utrolig bra portrettbilde synes jeg. Ikke noe å utsette i det hele tatt. Alt stemmer her, kompet, fargene og fokusen. Spesielt også tittelen, den likte jeg. V1 er best for min del, for meg så er fargene det mest viktige her, det er de som skiller seg ut.

Anders
Dag T.
Svart/hvitt-utgaven er litt for grå, den kan fungere mye bedre med mer smell. Fargevarianten er fin. Det eneste litt uheldige er fingeren, som ser ut somom den er kuttet av.
Erik B.
Jøss, tusen takk for kommentarer, alle sammen!

Hilsen Erik.
Hans Jacob H.
Spennende portrett med øyet fint plassert i bildeflaten, passelig omkranset med et virvar av hår og hud. Gir et røfft inntrykk. Hånden er fint plassert, men enig at fingeren virker ''avkappet''. Likte best fargeversjon selv om det var litt mye fargemetning etter min smak, men det er smak og behag. :)
Kristin A O.
Hey!
Ser at du har lagt ut mykje bra i det siste. Det blir bare ein kort kommenar her og nu; så skal eg komme nattatat!
wow.
Det her var forbanna bra det. Skarphet,fokus,fargar,tittel. Ikkje enig i det med fingeren, .. den forsvinn liksom inn i alt det mjuke som omkransar det livfulle auget.
Den satt ja.
lekkert.
Kris
Terje V.
Absolutt flott og kreativt portrett. Dette falt jeg for med en gang. At hun gjemmer mye av ansiktet bak det vakre håret, gjør bildet spenennde. Liker også lyset og skarpheten. Hvilken lyskilde har du brukt?

Flott knipsa!:)

Terje
Erik B.
Takk for kommentarer!

Terje: Kun naturlig lys, utendørs.

Erik.
Torgeir H.
Nydelig og lekent portrett! Så livfult som du får det! Digg å se et portrett i farger, er lei av at så mange portretter er i s/h. Nydelig rødt hår som omkranser øyet, perfekt utsnitt!

-T.H
Tove Å.
Snasent :) Flott utsnitt og fin-fin skarphet.
Og fargeversjonen - absolutt!
Avsluttet .
Oj- så BRA!! Fantastisk komposisjon, herlig hemmelighetsfullt blikk og nydelig lys. Spennende bilde rett og slett!

EnNaH
Erik B.
Tusen takk til dere siste også!

Hilsen Erik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu