Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger524
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406487} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
Uttrykksfulle øyne som dominerer bildet, noe jeg antar de var ment å gjøre. Den lyse ansiktstonen gir bildet en drømmeaktig stemning som jeg liker. Litt usikker på komposisjonen. Rent umiddelbart virker det som du bryter regelen om mer luft foran eller bak uten noen påviselig grunn, men et forsøk på beskjæring slik at det lyse partiet bak blir borte gir en annen stemning. Kanskje tar det lyse partiet for mye oppmerksomhet, men kanskje må det være der for at det ikke skal bli et tradisjonelt portrett.
Hadde vært interessant å høre din begrunnelse for å inkludere det lyse feltet bak.
Ole A. V.
Jeg synes komposisjonen fungere her, mye på grunn av gjentagelsen og harmonien mellom fargen i øyne og bakgrunn, men også fordi blikket er såpass tankefullt. Meget harmonisk bruk av lys og farger i dette bildet, behagelig og vakkert.
Dag T.
Enig med Ole, men jeg synes lyset i ansiktet er litt i flateste laget, og det samme gjelder egentlig bruken av skarphet, særlig langs kanten på ansiktet, så det føles litt overbehandlet.
Arve K.
Jeg synes komposisjonen fungerer bra. Kunne kanskje tenkt meg et ennå smalere fokusplan for å bygge opp under det tankefulle uttrykket. Men for all del, det er et meget bra portrett.
Erik B.
Tusen takk for gode kommentarer!

Kan se poenget med flatt lys, ja. Litt burn gjorde det en tanke bedre. Oppskarpingen ble litt i overkant i jpg-fila...

Bjørnar: Jeg tok både bilder med dette utsnittet, pluss noen mer tradisjonelle. Jeg syns disse her ble bedre. Så enkelt og så vanskelig er det. :-)

Hilsen Erik.
Øistein T.
Flotte toner som går igjen i øynene. Ville dog tatt det litt mer easy når det gjelder redigering av øynene. Du har fått til et uttrykk hvor øynene blir ekstremt i fokus, men det grenser til unaturlig. Dette var kanskje intensjonen din.. Det er snakk om nyanser dog. Lyset er veldig bløtt og ansiktet er veldig rent og pent. Skulle gjerne sett det med litt mer i toppen. Og litt ryddigere hår på venstre side nederst (over huden). Uansett et bilde som hever seg milevis over mye her på foto.no.

Øistein
Igor K.
Dette likte jeg godt..Flott
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu