Bipolar
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 17-40mm F4.0L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_416179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Et bilde som skiller seg ut her på foto.no, på en positiv måte. En nærmest klaustrofobisk stemning i bildet, ikke minst pga uttrykk og positur på mannen. Kombinasjonen av det og komposisjons hvor det skapes et sterkt sug i linjeføringen. Mulig jeg ville foretrukket ørlite lavere kamerastandpunkt for å få litt mere kontakt emd blikket hans, men det er pirk. Et bilde med et innhold som vi ikke vet helt hva er, og det er nesten den største styrken.
Bjørnar P.
Definitivt ikke naturtro, men neppe hensikten heller. Som komposisjon betraktet synes jeg dette fungerer, ved at det er en uttalt bevegelse fra venstre mot høyre og nedover som blikket naturlig følger. Øvrige linjer og lys bidrar også til dette, og bildet virker dermed gjennomført uten forstyrrende element.
For meg spiller det mest på kreativ bruk av form og lys, men jeg ser ikke bort fra at bildet kan ha ei fortelling også selv om det ikke umiddelbart er klart for meg hva den skulle være.
Yngve Sem P.
Takk for kommentarer!
Setter pris på at du får klaustrofobiske fornemmelser her, Tommy. Det var meningen. ;)
Dette er et snapshot, Bjørnar, men ikke tilfeldig tatt. Jeg har noen tanker bak uttrykket her, noe tittelen er ment å henlede mot.
Marius N.
Hei Yngve, veldig creapy feeling over dette bildet. Umiddelbart syns jeg du hadde dratt litt hardt i spakene under s/h konverteringen men etter å ha sett på bildet en stund liker jeg det jeg ser. Det er jo den grove korningen i ansiktet og spesielt øynene som gir den creapy følelsen.
Litt kjedelig komponert, her tror jeg en mer dristig komposisjon hdde gjort seg.
mvh Marius
Thorbjørn R.
Dette er et av de få tilfellene hvor tittelen, etter min mening, har sin berettigelse. Det har lett for å bli intetsigende eller svulstig - eller gjerne begge deler. Her bidrar den imidlertid, gjennom sitt hint om psykiatri, til bildets innhold.Bevegelsesuskarpheten på hånda gir en følelse av stress - og forsterker dette ytterligere. Mannens øyne er gjengrodde og fullstendig uten detaljer. Normalt er dette et minus - her passer det inn i historien. Et sterkt - og etter min mening, meget bra bilde.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu