Martagon Calceolus
Bildet inngår i albumet På tur i naturen - Bilder fra fine turer i skog, mark og andre himmelstrøk.
Utstyr
  • Olympus C-5050
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Judit W.
Hei Pål!

I like the texture of your photo very, very much! Honestly, I like the whole picture very much; the tones, the colours, the setting, the lighting, the atmosphere beside the texture. Everything is in harmony on your work. It's good to look at, again :)

Judit :)
Tove Å.
Et utrolig flott og annerledes høstbilde. Spennende tekstur og nydelige farger. Det ble ikke så mye konstruktivt fra meg - jeg synes rett og slett det er vakkert:)
Jan O Ø.
Hei. Tøft dette med å fotografere speilbildet i et vindu. Gjenstander i bakgrunnen gjør bildet litt ''urolig'' i positiv retning. Regner med at det er et bilvindu, eller? Fint høstbilde.
Mvh Jan O.
Odd Tore S.
Ganske spesiell effekt dette, ser ut som en kombinasjon av nakne trær og visne lønneblader på et glasstak som snedig nok er plassert i treholtet.
Duse farger, ganske spennende.
Men hvor Martagon Calceolus kommer inn i bildet, det er mer enn en forvirrende gåte. Hadde Acer vært med, hadde jeg forstått litt.
Odd Tore
Gro K.
Hei!!
For en fin tekstur du har fått til her!
Jeg liker veldig godt sammensetningen av motiver. De falne bladene og de nakne trærne, som Odd Tore var inne på før meg. Veldig dekorativt og kreativt! Bra:)
Erik B.
Det er nok ikke lett å ikke like dette. Lekkert bilde med mange dimensjoner.
Jonas L.
Dette fallt jeg også for. Meget bra naturkunst!

mvh JL
Eivind A.
Heisann!

Så utrolig mye du har bidratt med i løpet av høsten! Jeg blir helt paff! Og dette bildet faller jeg bare for, sammen med de fleste andre (som jeg ikke har tid til å kommentere nå!).

Ser at du har jobbet veldig mye med uttrykk gjennom bildene dine, og det er en utvikling som virkelig imponerer meg. Mange av bildene dine er ren kunst og dette høstbildet ville jeg schmekket rett opp på veggen uten å nøle.

Dette var til stor inspirasjon!

Mvh Eivind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu