No 1
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Hans Jacob H.
Rustveggen (?) er spennende, stoffeligheten har du fått fint fram, og punktlyset hever motivet betraktelig. Litt 3D-effekt. Litt usikker på hva jeg synes om utsnittet, kanskje jeg hadde foretrukket et kvadratisk format.
Brit M.
Lekkert, Anne Lene, den måten du har fotografert dette slik at det ser ut som om rustplaten har et slags indre lys som finner vei ut.
Mulig Hans Jacob er inne på noe, er litt usikker.

Brit
Carsten S.
Hvis det er en rusten plate så går sikkert de fleste menneske rett forbi uten å se. Bra du ikke gjorde det. Er enig med HJH. Høyre siden bidra ikke noe særlig og kunne beskjæres litt, etter mitt syn.
Pent.
Avsluttet .
Spennende mønster og flotte farger.
jeg liker det.
Hilsen Tone!
Monika Frisvold V.
Spennede og flott...Likte dette meget godt...
nydelig fargevalører...
mvh monika
Kristoffer L.
Nå begynner det å svinge av rusten din.

Disse tre bildene synes jeg var meget bra - fint komponert og teknisk gode. Jeg opplever utsnittene som svært gjennomtenkt, og håper at du ikke kommer til å kutte i noen av bildene. Jeg ''ser'' nemlig ting i disse flatene (flyktige ansikt, f.eks.) som trenger den plassen de har nå.

Dette er bilder en kan fabulere lenge over.

- Kristoffer


Arne S.
Bildet vekker nysgjerrighet. Det er et godt tegn. God stofflighet og belysning. Setter et spørsmåltegn ved utsnittet.
Anne Lene B.
Tusen hjertelig takk for så flotte tilbakemeldinger og konstruktive innspill!
Jeg har fosøkt et mer kvadratisk utsnitt og synes ikke det fungerte så godt, men jeg skal få lagt ut denne versjonen over helga. Jeg føler at de tre bildene er i formatet de skal være, da der er ting som Kristoffer også påpeker, som vil forsvinne ved kutting.

Hilsen Anne Lene
Tom E.
Hei Anne Lene! Når har jeg hatt no 1 - 5 oppe i noen dager og bladd fram og tilbake mellom dem. Det har resultert i at no 5 foreløbig er satt på vent - den ble for anderledes, så jeg må se på den for seg selv. I denne serien er det no 1 og 2 som blir favorittene mine. Heller faktisk mot at de er favorittene blant alt du har lagt inn. Tre hovedgrunner til det: Enormt godt avstemte farger, en utrolig lyseffekt i de gylne partiene (har du lagt på gullmaling eller fant du det slik?), og en sær rikdom av figurer/bilder som dukker opp når jeg ser på dem over tid. Og skal jeg velge blir det nok no 1. Jeg blir ikke ferdig med å se på den. Skjønner godt at du ikke vil kutte, men kunne kanskje hatt en cm mer til høyre??

Mvh Tom
Anne Lene B.
Hei Tom
Tusen takk for en så utdypende og konstruktiv kritikk! Motivet er slik jeg fant det, ingenting tilført. Jeg har desvrre ikke mer å gå på høyre siden. Hyggelig at det falt i smak!

Hilsen Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu