The Dover silver hoard
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-02-06 21:34:31
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Diverse
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger449
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295558} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Per Einar G.
Skikkelig bra!!!

Liker fargene, mynt, you name it! RETT HJEM, anb.

Per E.
Odd Tore S.
Dette var spennende!
Gamle mynter, bladnerver, tøystruktur og profil med øye i en ganske harmonisk og fargerik sammenstilling.
Den dypere symbolikk som måtte ligge under svever over min fatteevne akkurat nå, og kanskje for alltid. Men det var interessant å se på bildet, og det er kanskje ikke det verste man kan si heller.
Odd Tore
Anne Lene B.
Hei Gunnar
Mettet med symbolikk som jeg ikke skal prøve meg på nå, men dette var utrolig vakkert!

Hilsen Anne Lene
Tove H.
Skal heller ikke prøve meg på tolkninger, men fascinerende bilde med tøystruktur, mynter og bladnerver - noe forgjengelig over det iallefall... Spennende og vakkert!
:-) Tove
Gunnar John C.
Hjertelig takk for positive og velvillige responser, Per Einar, Odd Tore, Anne Lene og Tove! Jeg er glad for at dere undres litt, det gjør jeg også ;-)

Noen fakta om hovedfragmentet her - Sølvfunnet i Dover ble gjort den 3. juni 1955, da man skulle reparere en gassledning. Av myntenes datering har man konkludert at skatten ble gravet ned i hui og hast den 2. august 1295, da ti tusen franskmenn raidet og plyndret Dover. Store deler av byen ble brent, og trolig omkom skattens eier i kampene.

En ekstra takk til Per Einar for anbefaling som varmet!

Vennlig hilsen,
Gunnar

Gunnar John C.
PS: Takk så masse til deg også, Anne Lene, for veldig hyggelig anbefaling! Det oppdaget jeg først nå.
G;-)
anne g.
hei gunnar! veldig flott og heletlig bilde dette med varme gode farger. pussig at du brukte mynter, fordi jeg har selv gått og planlagt en kommende gudinne med penger...Den lille hvite fuglen ville jeg enten ha tatt vekk. den hører fargemessig ikke til i bildet. men flott bilde med egyptisk look. mvh anne
Ivar B.
Spennende bilde. Liker farger og mønster, og bildet skaper spørsmål og undring. Jeg får ikke helt tak på dette uten at det er negativt. Fasinasjonen og det estetiske utrykket sitter bra. Mvh Ivar.
Thorbjørn R.
Et bilde som rent teknisk er bra utført, men som også framkaller assosiasjoner hos betrakteren. Bakgrunnshistorien du forteller er interessant, men bildet står også på egne ben.

Mvh Thorbjørn
Gunnar John C.
Mange takk for positive meldinger, Anne, Ivar og Thorbjørn. Mest setter jeg pris på viljen til undring uten fasit, over noe som kanskje er litt utenom hovedstrømningene her på FdN.

Artig at dine gudinner også kan tenke seg å vandre i pekuniære spor, Anne. Den hvite fuglen - en interessant innvending, vet ikke helt hvorfor jeg valgte å ta den med, men kan være enig i at den er litt odde i sammenhengen. Kanskje nettopp derfor.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Avsluttet .
Dette er etter min mening et meget fortellende bilde fra deg, Gunnar.

Nydelige farger og flott komp.

Vekker dette bilde til live igjen, som du har gjort, ved å gi deg en anbefaling.

Hilsen fra Eivind.
Gunnar John C.
Hjertelig takk for denne uventede anbefalingen, Eivind! Jeg setter stor pris på å høre at du likte bildet mitt - litt i utkanten av hovedstrømmen som det er.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anke S.
dette flotte goldene bilde får du solgt i Dubai til en scheik med pengerGunnar!
hilsen fra anke og et riktg gådt nytt år med fine bilder ønsker j deg også!
Gunnar John C.
Mange takk for artig kommentar, Anke - beklager at jeg ikke har sett den før nå! Hvor og når kan man se utstillingen din? Godt år til deg også!

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anke S.
takk for svaret nå Gunnar og ønske om et gådt nytt år! det gjør da ingenting og nå har j svart deg også,hvor du kan se utstillingen,bare hyggelig ,hvis du vil komme og se på den! kommer du da helt ifra Stavern for det ,d r i nærheten av Sandefjord ikke sant?vi besøkte venner på hytta der og så var d loppemarket ,hvor j måtte kjøpe noen fine assietter med kobaltmønster og tilsvarende mygge.må jo ha med meg souvenir.d var noen fine utstillinger der da ,en spesielt,men tror du j husker navnet,nei,ville bare kjenne igjen stilen hans,hvis den dykket opp et sted. vennlige hilsener tilbake til deg fra anke
Anke S.
hei Gunnar,jeg hadde misstanke,at jeg hadde tatt feil av ,hvor du bor.stabek er jo hvor du bor,ikke stavern.du tror vel,jeg er forvirra,kansjke det,av og til.ikke noe skam ,å snu. blir smittet rett,som det er og har nesten ikke stemme.håper,at jeg er bedre til onsdag,ellers må jeg holde kjeft og så må jeg kutte ut det daglige hvitløkforbruket mitt,for 14 dager,ellers stinker hele det lille rommet.tror,at det bare har 15,16 km. nå må jeg legge meg,om jeg vil eller ei.ha en god dag! mange hilsener ifra anke
Myriam B.
Fint bilde, fint innhold og flotte farger. Jeg liker versjonen uten fugl best:-)

Men ser at det er noen som har anbefalt bilde over, hvor gjør man det? Og noen av bildene jeg ser på, har poengskala under, hva er det? Finnes det en link til forklaring på "bruk av Foto.no" ( har først nylig begynt å være aktiv her) så hadde jeg vært takknemlig for den.
Gunnar John C.
Mange takk til Anke og Myriam for velvillige tanker om dette bildet.

Myriam: Anbefaling tilhører fortiden her på FdN, til glede for noen og lede for andre. Temaet har vært omfattende diskutert i forumet, i likhet med poengskalaen som ikke finnes her på Bildekritikken men visstnok på Galleriet.
Myriam B.
Gunnar: Takk for både hyggelig melding og oppklarende kommentar. Ikke så rart at jeg ikke fant noe da:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu