horndykker
Tatt fra northern birdings fotoskjul.
OK.
Utstyr
  • d2x
  • af-s 500mm 1:4
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261901} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Espen B.

Tett og pent i fint lys. Fint med vanndråper. Ellers helt ordinært men hva mer kan man kreve? Hyling skriking og slossing kanskje :) evt et bilde akkurat der den dykker, men der øyet er over vannet...

mvh
Espen
Tommy S.

Dette synes jeg var et perfekt bilde av horndykker.
Stort pluss med vanndråpen.
Skarpt og flott med det lave standpunktet som hever kvaliteten.
Dette fortjener, etter min mening, en anbefaling!!

Tommy S
Aleksander M.

Hei
Et meget godt horndykkerbilde av høy kvalitet!
Et flott lavt kamerastandpunkt, riktig plassering, god skarphet og flotte farger. Vanndråpen som faller ned fra nebbet hever bildet og gjør prikken over i'en. Et meget godt horndykkerbilde. Enig med Espen i at det hadde vært spennende med litt action, men jeg synes dette er mer enn nok spennende :) Gratulerer med et blinkskudd!

Mvh Aleksander
Terje S.

Hei Terje !

Flott av Horndykkeren men syntes du presenterer bilde for lyst. Tok det inn i Cs2 og justerte eksponering ned til - 0,6 . Løftet så en tanke levels i mellom -tone får å få frem detaljer i skyggeparti. En annen ting er at du har tatt bilde i RGB fargerom men glemt å konvertere til sRGB til web visninger. Du får blasse å tamme farger vist du glemmer å gjøre dette. Så husk alltid å gjøre dette. Konvertering til sRGB gjøres ved å trykke Edit-Convert til profile.


Pluss for vanndråpen å lavt kamera standpunkt.


Terje
Terje S.

Åpne bilde i Cs2 å se på histogrammet ditt. Det dekker hele toneomfanget men på en slik fugl i ett slik lys har jeg nok undereksponert 0,7 og heller løftet opp med levels i ettertid. Jeg undereksponere stort sett alt jeg tar bilder av med ihvertfall 0,7. På Bekkasinleiken gikk det i 1,3-2,3 EV undereksponering. Vi får ta det igjen til høsten når vi drar til Runde. Kan gi deg flere tips der.

Terje
Åsmund K.

Lekkert bilde med flotte farga, fin skarphet og vanndråpen fra nebbet som blikkfang.
mvh åsmund k
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu