:: departure ::
enda et ''hvitt'' nøytralt, sterilt bilde...
enden er nær for de grønne farger.

har det noe for seg, eller for uspennende...?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-03 12:38:11
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 17-55mm F2,8 AF-S DX IF-ED
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger841
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
hilde b l.

Det er så sofistikert enkelt og flott at jeg bare må like det. Digger disse rene ''hvite'' bildene dine. Fin bruk av bildeflaten.
Eivind B.

Elegant, stilrent, sylskarpt og velkomponert. Liker best versjon 1. V2 så litt for fresht ut på en måte, som noe du putter i drinker;)
Fornøyd med 17-55mm F2,8 objektivet forresten? Har vurdert å kjøpe det en stund, men må selge unna litt annet stash først. Lurer bare litt på hvor allsidig er og hvordan det presterer under ulike forhold. Mvh Eivind
John Andre A.

oi!
takk
Eivind: 17-55mm f/2.8...jeg har ikke så mye annet å si enn at det er kanon!
jeg skjønner ikke hvorfor jeg har drasset rundt på mine andre objektiver...
neida. men ja, det fungerer til det meste. for det første er 17-55 mm dekkende for 90% av det JEG gjør. 17mm er vidt nok som vidvinkel. sjelden jeg trenger å dra fram 10-20mm min dra sigma nå.
for det andre har jeg tidligere brukt nikons 50 mm f/1.8 til portretter etc, og den er fortsatt knallgod. men med zoomen på dette objektivet, har jeg igjen mer fleksibilitet og trøkk.
det eneste jeg trenger utenom nå er macroen min, som også er svært god.

vel. når alt er sagt: jeg kan anbefale den på det sterkeste, og hadde jeg vært smart nok til å tenke på det for noen måneder siden hadde jeg invistert i den da, og ikke handlet de andre objektivene kanskje.
det koster 12-13000, men dersom du fotograferer MYE vil du ha MYE glede av det. og det skader ikke at ''feelingen'' med objektivet er kanonbra! tungt, stort, og sitter perfekt på en D200 ihvertfall.

men jeg er ingen erfaren fotograf i så måte, så en mer fyldig review finner du på nett. nå skal det sies at den også mottar ros overalt i tester etc...
eh...skulle ikke jeg jobbe nå...? shit.
men takk ja!
Christina L.

Hei John Andre.
Liker det enkle og rene ved bilde. v 2 blir litt for krast men v1 er ett spennende bilde, fantasien setter seg i sving. Bra du ikke har motivet midt på, slik det er nå gjør at det blir mer givende.
-Christina
Eivind B.

Høres knall ut det. Tar en god del bilder i jobbsammenheng og har lenge ergret meg over å ikke ha en lyssterk zoom med god vidvinkel, så jeg slipper å drasse på all fastoptikken. Skal sove på det noen døgn til så får vi se;) Takk for tilbakemelding. Mvh Eivind
Camilla S.

Heisann

Såklart er dette spennende, jeg synes i allefall det. Liker at du får frem det rene i bildet, får assosiasjoner om at det hvite er snøen som er kommet?
Jeg går for første versjon, da jeg regner med det var slik fargene var på bladet? Vi er jo i høst/vinter årstid, og fargene faller nok bort fra det grønne, så synes første versjon blir det mest riktige.
Fin bruk i bildeflaten, dette var lekkert:)

-Camilla
Geir F.

Det MÅ bli versjon 1. Her fanger du det slitne høstløvet inndekket i rimfrost. Kontrasten er påfallende og kompen delikat og vakker. Du har kjørt over samme feelingen i det siste og det har vært mye vakkert å se.

Mulig jeg prøver på noe av det samme selv, men det skal vanskelig gjøres å bli noe annet enn dårlig plagiat. Vi får se. Dette var ihvertfall ualminnelig vakkert.

-fløde-

John Andre A.

ja, nå som jeg har forvillet meg inn på jobb pc ser jeg at V2 ble grell, og som noen har nevnt, mer lik ting man har i drinker. kan nesten se mojito'n lyse foran meg her.
hyggelige og overraskende tilbakemeldinger! jeg hadde vel ikke ventet at dette skulle treffe såpass.
jeg har fått sans for det enkle og det rene hvite element.
Geir: bare prøv det samme selv. Plagiat eller ikke; vi henter alle vår inspirasjon fra et sted. dette har jeg ''hentet'' fra hun japanske fotografen jeg aldri husker navnet på...som har enkle motiver, formidlet omtrent som et haikudikt.

Takk

John
Andreas S.

Heisann

Du verden, dette var virkelig pent! Liker absolutt v1 jeg også, med tanke på årstiden vi er inne i. Når det er sagt liker jeg også v2 med tanke på renheten du viser med kun den ene fargen. Fikk assosiasjoner til en viss drink som har sin opprinnelse fra Sør-Amerika:) God helg!

Mvh. Andreas D.
Sven-Erik N.

Hei

Utrolig bra. Du får det til. V1 for meg, er nok preget av årstiden...

Sven-Erik :-)
John Andre A.

hjertlig takk andreas og sven-erik!

John
Alan Thomas Duncan W.

Mr J;

A superla touch of class.

- Nydelig
- Elegant
- Rene linjer

Du får en anbefaling ...

Keep up the superb work
Best regards;
Alan ,,,
John Andre A.

så artig alan!!!
tusen takk.
herlige ord du bruker, og jeg sluker det. haha.

John
Torgeir Pande B.

Dette var stilig! En enkel og delikat framvisning av frosten og vintern som kommer fort! Likte det veldig godt! Er usikker på hvilken versjon jeg liker best, begge var fine på hver sin måte! Gratulerer meg anbefalt bilde også!

MVH:
Torgeir:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu