Mystisk tårn
Dette tårnet har jeg lagt ut en gang tidligere her på sighten, men da i en ''tørr'' versjon. (Den gang var det krysset med en blomstrende åker)
Her kommer en ny og ''våtere'' variant.
Håper det faller i smak!


Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger650
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171505} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rune Moen H.

Jeg liker fargene og stemningene i dette bildet. Det kjennes også tvingende å flytte blikket opp, opp og oppover i motivet - og der er mørkere og litt skumlere. Kanskje tittelen skulle vært MYTISK TÅRN i stedet for MYSTISK TÅRN? (Det ser liksom ut som et tårn det kan spinne endel myter rundt...)
Helge R.

Igjen en spennende versjon av taarnet. Liker dette best, tror det er vannet som gjör utslaget. Et virkelig godt gjennomarbeidet bilde, lys og farger er läkre, komposisjonen perfekt.
:)Helge
Kristin A O.

Nå er jeg begynt å bli pittelitt forelska i deg. kremt. hæ? bildene dine altså! du er skikkelig flink... liker bildene dine veldig godt. dette var også et konge-bilde. klarer ikke helt å si hvilket av de to jeg liker best.. men hvis jeg Måtte velge hadde det blitt dette. Men.. det er to vidt forskjellige bilder!
gleder meg til neste;)
hilsen kristin.
Jan v.

Hei Hege.

Jeg husker godt ditt forrige bilde over samme idé. Den gang lot jeg være å kommentere, denne gangen kan jeg komme med et bidrag:

Dette likte jeg.

Jeg synes du har fått mer luft og flukt over bildet, og det inspirerer, i hvertfall meg, mye mer til relfleksjoner. Jeg liker den rene blåfargen og lyset som kommer fra baksiden. Vannet i forgrunnen med refleksjoner av bygningen virker realistisk, og treet bryter den stramme symmetrien.

Veldig bra helehetsinntrykk synes jeg.

Mvh Jan
Hege H.

Tusen takk for alle hyggelige kommetarer!
1: Mytisk tårn...? Ja, hvorfor ikke. Absolutt en god alternativ tittel, så gjerne det.....;)
2: Tusen takk for kjempehyggelig innspill
3: Åh, næ... også forelsket da gitt.... (bildene mine rødmer he-he)... Det varmer stort :D
4: Tusen takk for kjempehyggelig innspill fra deg også!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu