On The Rocks
Et litt sært bilde denne gangen, tatt analogt nylig i Covent Garden, et litt misvisende stedsnavn....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger260
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291191} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Et av de bedre fuglebildene her inne! :) For jeg regner med at det er en due på flukt vi ser her...
Høye kontraster, men det funker. Liker dette! :)

Erik
Trygve A.
Dette likte jeg !
Fine kontraster og linjer i brosteinen.
Selv ville jeg ventet omtrent 1/50 sekund, til fuglen hadde kommet litt mer ned og til venstre for å unngå midtstillingen, og samtidig fått litt luft over !
Dessverre venter jeg fortsatt forgeves ;-)
Meget bra !

MVH ...Trygve
Per Olav V. T.
Likte dette. Fine linjer og bra fanget. Kanskje litt skarp kontrast som kan bli litt slitsom i lengden på den dominerende brosteinen etter min mening. Antydningne av skygge fra fuglen ned på bakken og vingebevegelsene gjør bildet.

Mvh Per Olav
Ivar B.
Jeg liker strukturen, kontrasten og linjene i brosteinen. Dua er riktig plassert i flaten i mine øyne, og jeg er enig i at antydningen av skygge hever bildet. Liker dette! Mvh ivar.
Espen A. I.
Jeg synes først og fremst steinene er gode og skaper mønster. Men bruddet er ikke BRA nok til å være et brudd, det blir mer en forstyrrelse..

mvh Espen
Jostein F.
Hei!
Jeg liker den skarpe strukturen i brosteinene, samt at blikket følger det skråstilte mønsteret helt til blikket treffer, eller streifer dua, for man får jo ikke helt grepet på den, slik den er plasert i bildeflaten. Effekten blir for meg da at en visuelt ikke blir helt ferdig med bildet, spennende!

Mvh; Jostein
Torild H.
Det vert passe grumsete i øvre kant, og du har nok ei meining med det.
For meg vert denne effekten som at ein med vilje spelar med ustemt gitar, så er det opp til publikum om dei tykkjer akkurat dette er sjarmerande, eller om dei forlet lokalet....?...
Men: Fint med strukturen/kontrasten i brosteinen, og dei ledande linjene opp mot fuglen, og liker godt kuttingen av vingen.
Mvh Torild!

Erik J.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger, som var mer positive enn jeg hadde forventet. Jeg er enig med Espen A i at duen ikke gir tilstrekkelig spennende brudd i forhold til steinmønsteret (for det var vel det du mente?)
Stig Børre E.
Tøft, sært og annerledes. Liker toner, struktur og linjer. Ville gjerne hatt duen litt lenger mot venstre. Syns uansett dette er severdig i all sin enkelhet.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu