Benken
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-17 22:18:45
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_377443} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Gunnar John C.
Jammen gjør du det du også... :) Artig bilde, elegant. For meg havner benken i et annet plan. Treklyngen blir som en drøm bakom.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Roger H.
Fint med den røde benken. Treet i senter er veldig bra, men de bakover blir litt effektmakeri for meg.
vh Roger
Morten M.
Er litt usikker på hva jeg skal si om dette bildet, rød benk som bryter med det monotone hvite/ svarte + fisheye-effekter. Jeg tror det blir litt mye for meg. Liker tåken som omkranser trærne i bakgrunnen. Mvh Morten
Odd Tore S.
Dette var i allle fall annerledes.
Trær med fisheyeeffekt koblet med benk som er ut som den har kommet fra en annen verden eller lignende.
Nå står benken voldsomt ut pga fargen, men det kan godt være at den ville gitt mye av samme inntrykk i bw også. Det får jeg aldri vite, siden jeg så den først som knallrød.
Jeg vil ikke akkurat si at den er stilig, og jeg er ikke sikker på om den provoserer til kreativ tankegang hos betrakteren. Til det blir den i sterkeste laget, i alle fall for denne betrakteren.
Odd Tore
Linde G.
Hei
Jeg synes den rød benken var fin mot alt det hvite, men jeg ville ja droppet fish eye optikken her. Ville hatt plain istedet. Men et artig og fint bilde...


Hilsen
Linde Gilberg
Kim A.
Veldig stilig. Synes dette fungerte vel så godt i bw, dog det skaper en viss spenning med den røde benken. Allikevel er den kanskje litt for rød, om ikke litt for rosa (hvis ikke skjermen min lurer meg).. En dypere rødfarge (til grensen mot brunt) tror jeg ville skapt mer balanse. Selv om harmoni kanskje ikke akkurat var hovedtanken.
Avsluttet .
Setter en knapp på originalen med den knæsje benken, skikkelig oppkvikker, liker bakgrunnen også som i et nøtteskall, tiltalende "effektmakeri".
Mvh. Wind 8~))
John H.
Hei
Artig og minimalistisk komposisjon. Liker begge versjoner. Den røde egner seg helt sikkert i en plakatversjon, den fargeløse i glass og ramme. Fiksfakseri? Har du ikke ganske enkelt brukt fisheye? Det hadde vært en fordel om du og andre deler tekniske data med oss.
John
Odd Tore S.
Med bw kommer også krumningen i benkens linjer gr bruk av fisheye frem, og da stemmer det hele bra for med.
Odd Tore
Morten M.
BW versjonen ble bedre, syntes nå bildet er mer nøytralt og fisheye effekten blir ikke forstyrret av noe annet. Mvh Morten
Erik J.
Takk for kommentarer i alle retninger! Effektmakeri og fiksfakseri går igjen. "OK med benken og treet i senter, men de bak er effektmakeri"...Jeg hadde ikke med motorsag. "Bildet var greit men ikke fish-eye".... Jeg var ikke i humør til å flytte benken, jeg ville aldri fått med benk og trær på en fornuftig måte uten fish-eye. John spør om jeg ikke ganske enkelt brukte fish-eye og vil ha tekniske data, og jeg kan si så mye:
Jo, fish-eye, og bildet er tatt i vintertåke og er i utgangspunkt så godt som s/h, men benken ER rød (og fra Oslo Kommune, ikke en annen planet). Etterbehandling er i hovedsak å dempe fish-eye effekten ved hjelp av warp på duplikat, saturere rødt i bakgrunnslag før pålegging av et s/h lag hvor jeg pusset ut med viskelær over det røde (=v1). I v2 droppet jeg viskelæret i s/h laget. Personlig ville jeg gjerne hatt benken en meter lenger fram slik at den ikke kom i konflikt med hovedtreet, men som nevnt var den tung, og mht etterbehandling er det grenser for hva jeg tillater meg! Dessverre står ikke benken der lenger.....
Stig Børre E.
V2 er svært så vellykket etter min mening. Bildet er ikke avhengig av fargeklatten for å overleve. Fungerer med rød benk også, men rødfargen er litt for illsint etter min smak. Kanskje en mellomting kunne gjort susen. Det har blitt så upopulært (blandt fotografer) å colorere enkeltelementer i S/H-bilder, at jeg vurderer å begynne med det... :-)

StigB
Avsluttet .
Shit, kunne ønske det lå på galleriet...bla bla bla bla. Så det var det.


Likte #1 Perfekt etter min mening men jeg er nok ikke "(blant fotografer)" !!

Frihet i å gjøre det du kan/vil Stig..hvor er den?? Er det ikke som skiller "fotografer"??

Sorry Erik...Jeg likte #1 som den er. Takk.

Mvh Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu