Bildet er fra Sognefjellet i mai i år. En fantastisk solnedgang ga et herlig lys over et nydelig landskap. Slike kvelder kan man leve lenge på!
Et greit landskapsbilde, hverken mer eller mindre.
Utstyr
  • nikon D200
  • Nikon AFS 300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger743
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276424} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Sverre H.

Det er så ufattlige vakre fjell dette. Jeg kjenner det klør i frikjøringsfoten.

Et vakkert foto dette Ivar, og lyset er magisk. Jeg synes dette er en fin fjellskildring, og har ikke noe tenkisk og utsette på dette. Du treffer godt med kontrast nivå, farger og komposisjon. Når det er sagt antar jeg at dette er fra samme tur som bilde nr. 309872, som kanskje er av et kraftigere fotografisk kaliber. Men samtidig liker jeg denne litt viere tilnærmingen. Spesielt likte jeg forgrunnen og skillene mellom knausene frem til det storslagne massive i bakgrunnen. Skulle jeg ønske noe, var det kanskje en litt mer spennende himmel. Men det får da være grenser for hva en skal pirke på.

Jeg er så enig med deg i at det er slike kvelder en lever lenge på. Og så gir det en utrolig fin lengsel etter vinter. Jeg håper bare at den blir bedre en det sommeren har vært. Kaldt og rikelig med snø! Enn så lenge ser jeg stort frem til en tur i Jotunheimen ikledd høstdrakten!

Sverre.

Fred S.

'slott over slott seg bygge''... Sa Peer Gynt, og stod vel nettopp og betraktet Jotunheimen. Mektig, flott lys, og en herlig påminnelse om at mai kanskje er den beste skimåneden vi har i Norge....

vh fred
Turid L.

Må jo innrømme jeg ser frem til vinteren hvor man kan oppleve slike flotte øyeblikk. Ja vi er heldige som har sså flott natur her i Norge.
Dette var vakkert.

mvh
Turid
Vegard L.

Vakkert bilde, med fine fargetoner. Jeg hadde gjerne sett en person e.l. annet blikkfang i forgrunnen for å sette det hele i perspektiv.
Mvh Vegard
Anders N.

Nydelig Ivar! Jeg liker spesielt mønstrene i snøfonnene og all teksturen/detalj som vises meget godt. Og selvfølgelig, det viktigste for ethvert landskapsbilde, flott lys.

- Anders
Stig Børre E.

Fra minimalisme til maksimalisme - er størst fan av den først nevnte ''ismen'', men syns allikevel dette er vakkert. Bildet er godt gjennomført på alle måter.

StigB
Ivar B.

Hei! Takk for kommentarer.

Sverre: Enig i at bildet du referer til er hakket bedre fotografisk. Du er ikke alene om at det rykker i lysten til å brodere vakre fjellsider med telemarkskia. Vi satser på en supervinter:-)

Fred: ja jotunheimen er slott over slott og et herlig rike. Enig i at mai er den beste skimåneden. Lange lyse dager, flott føre. Det gjør ikke noe at snølaget er mer stabilt heller for en som trives på ski ned bratte lier :-)

Sti Børre: Skjønner hva du mener, og jeg er vel enig med deg. Dette blir jo en ren og enkel avbildning, og krver ikke så mye av meg som fotograf. Lever nok lengre på dette som minne og gode opplevelser enn som fotograf.

Mvh Ivar.
Inge S.

Hei.
Meget severdig og et herlig lys, men savner ikke snøen likevel :-)

Mvh Inge
Arvid M.

Hei! Igjen eit fint fjell og naturbilde med nydelig solnedgang. Det visa dei mektige fjella i eit fredelig perspektiv. Mvh Arvid
Avsluttet .

Utrolig vakkert lys,bildet innbyr jo til flotte skiturer:-)
Hilsen Tone.
Åsmund K.

Nydelig fjellbilde av et kjent og kjært landskap. Fine horisontale linjer og det fantastiske kveldslyset over Styggedalsryggen gjer dette til et meget sjåverdig bilde. Synes personlig du hadde et litt bedre bilde av Stølsnostind, men dette går rett heim hos meg. Dessverre ingen konstruktiv kritikk å komme med.
mvh åsmund k
Ivar B.

Takk til dere siste også!

Inge: Du er nok ikke alene om å ikke savne snø, men denne gutten begynner å få abstinenser på skikjøring. Har jo ikke stådt telemark siden juni :-)

Åsmund:Enig i at Stølsnostind bildet er hakket vassere, men tror vi kan enes om at dette er landskap med stor L som er herlig å ferdes i, selv om det som fotografi ikke er det helt store.

Mvh ivar.
Liv F. D.

Hei Ivar, fantastisk flott bilde. Farger, dybde, ja alt var fint her synes jeg. Dette minner oss om at kong Vinter står for døren. Bildet anbefales.
mvh
Liv '')
Nely d.

Hei Ivar.
Dette var bedre enn ''et greit landskapsbilde'' med det flott lyset! Hilsen, Nely
Espen S.

Inspirerende greit, Ivar :o)

Espen
Ivar B.

Hei alle sammen!

Takk for hyggelige kommentarer. Hyggelig at det faller i smak.

Takk til Turid, Åsmund og Liv for anbefaling.

Mvh Ivar.


anders s.

dette var nydelig ivar,herlig lys i en herlig natur
mvh anders
Kjell Ivar Ø.

Uten en lav kvelds sol ingen skyggepartier. Det er denne kombinasjonen
som berer bildet pluss et flott utsnitt.
Kjell Ivar
Avsluttet .

Slike bilder som dette gleder et fjellhjerte...........her er det bare å nyte denne flotte skuen. Lyset er helt fantastisk flott Ivar. Komposisjonen og det teknsike er like bra.

Mvh JRH
ingeborg w.

Typisk deg med storslått natur, kombinasjon av varme og kalde toner og god dybdefølelse. Her gjør gjentagelsene bakover mye.
Hilda Hol E.

Hei Ivar.

''Der ligger et land mot den evige sne''.
Vi forstår vel ikke helt, hvor heldige vi er som bor i et slikt land.
Nydelig fjell-landskap......:-)

Ha en fin søndag.

Vennlig hilsen Hilda.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu