Prøver meg på et lite fluktbilde. Se det gjerne i fullskjerm.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger606
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_335688} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Anne Gunn P.
Hei Ivar, dette synes jeg var stilig! Artig med en slik minimalistisk komposisjon, fint at vi aner konturene av vannet. Virker gjennomarbeidet. Har du gjort mye i PS?

Mvh Anne Gunn Pedersen
Tor Eirik P.
Hei!

Syntes også dette ble bra! Har prøvd meg på lignende selv, men resultatene har blitt litt for kjedelige. Det som hever bildet her er selvfølgelig det flyvende insektet. Flott komposisjon!
Trenger vel ikke så mye ps her?

Mvh Tor Eirik
John H.
Hei
Personlig liker jeg enkle grafiske bilder som dette. Det er vel mange av oss som har forsøkt seg på slike motiv uten å lykkes. Du har lykkes langt på vei her men bildet er litt i ubalanse i mine øyner. Blikket blir dratt til høyre. Noe av dette skyldes hjernen min som ville trives bedre med en speilvending. I tillegg ville jeg kuttet litt av tomrommet til høyre. Ellers meget bra.
John
John H.
Hei
Jeg mener kutt til venstre. Sorry.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Uten fuglen med en svært lekker speiling, hadde ikke dette vært så spennende som det virkelig er. Komposisjonen er veldig fin, og jeg liker kontrasten mellom små strå og større fugl. -Man må tenke bakvendt, og det er bra. Liker forøvrig også utsnittet, og det er inget proble med for mye luft for meg. Kan bare pirke på at fuglen er litt nær dette strået, men det gjør ingen verdens ting for opplevelsen. Likte dette annerledes bildet.

vh ingebjørg
Stig S.
Pent, og som det sies over er insektet (og dets ''forskjøvne''speiling) prikken over ien. Litt usikker på utsnittet, balanserer ikke helt, uten at jeg er istand til å gi noe bedre forslag. Godt med luft / fine flater bidrar positivt!

--stig--

Stig Børre E.
Morsomt fluktbilde. Enkelt og delikat.

StigB
Fred S.
Sivene danner en slags sær geometri som jeg ikke umiddelbart faller for, men det flaksende insektet hever denne geometriske rariteten din en god del.
Selve kompen, mao plasseringen av elementene har jeg ingenting å utsette på.

vh fred
Espen A. I.
Greit. Insektet burde vært mer ''friløst''. Ellers kan dette bli litt for monotont og kjedelig. Du kunne med enkel kloning gjort dette mer spennende.

E.
Ivar B.
Takk for kommentarer!

Dere har rett at bildet trenger insektet (ingen fugl) for ikke å bli for kjedelig, men jeg synes selv det er fin stemning i dette bildet. Bildet er kanskje også litt skjermavhengig når toneleiet i vannet er lagt såpass lyst og antydende. Insektet burde som dere påpeker ideelt sett vært frigjort en tanke mer fra strået

Anne Gunn: Her er ikke gjort lite i PS. Kontrastøkning med bruk av Curve-verktøy og oppskarping er stort sett det hele.

John: Jeg har også vært inne på et kutt i venstre side, men synes det gir dårligere balanse. Jeg synes den hvite flaten balanserer og at kutt gir for høyretungt bilde.

Takk igjen alle sammen.
Håvard S.
Go'dagen, Ivar!

Hehe...lo litt da jeg så underteksten her.
Tøft bilde av ''flukten''.
Stram komposisjon der enkelheten spiller på sine alle strenger.
Gode buer på stråene.
Det er noe lyst på det andre strået fra høyre der det treffer vannflata som jeg ikke forstår meg helt på... Den detaljen er ltit irriterende faktisk nå jeg ble klar over den.

En flott mandag!

Mvh. HåvardS
Ann T.
Et anderledes, minimalistisk og fascinerende bilde! God komposisjon ved bruk av veldig få elementer. Synes at det var best sett med en sort bakgrunn.
Mvh. Ann
Robin J.
Minimalistisk og pent. Meget vellykket dette. Med sort ramme blir dette flott:) Mvh RJ
Kjell Sigurd S.
Meget sjelden det inntreffer, men her treffer du ikke meg helt. Liker enkelheten og ideen. Sliter med stråaksene som forsvinner ut av bildekanten og innsektets plassering. I tillegg blir det litt for stort tomrom i venstre side, som kunne vært løst med et kvadratisk utsnitt. Da blir det nesten, men ikke helt :-)

Kjell S
Erik J.
Du skal ha mange plusspoeng for enkelhet og fine detaljer i vannet, bølge, brytning ved stråene, speiling av skyer. Insektet kunne gjort den store susen her, men for meg blir det litt feilplassert og på vei i feil retning.
Sverre H.
Den er utrolig "sart" denne Ivar. Fant ikke noe annet ord.Jeg er nok litt i tvil her, deler av meg liker dette, men samtidig så blir det litt "lett" om du skjønner.

Men samtidig så er det et bilde som forteller en historie, og om en "liten" og "lett" flukt. På teknikk og komp er det ingenting å utsette.

Thorfinn B.
så enkelt, men så bra kan det gjøres.

fuglen er den store prikken over i'en her.

Herlig linjespill og befriende enkelt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu