Stavanger Domkirke
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon 17-55 mm IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Annet3 eksponeringer, håndholdt, satt sammen til hdr i photomatix. Noe etterarbeid i photoshop.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger162
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_414999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Børth Aadne S.

Flott bilde av domkirken! Veldig fine farger og et bra utsnitt/komposisjon. Litt synd at du ikke fikk med deg spiret på det venstre tårnet, men det var uansett et fint bilde.

Mvh
Børth Aadne
Nicklas W.

Hei, og takk for det!

Jeg har erget meg over det spiret selv, men det var enten det eller to steg tilbake, og da met en gren hengende ned i bildet. Jeg har dessverre bare en 17-55mm enda, men forhåpentligvis kan jeg snart gå til anskaffelse av noe nytt.

Mvh.
Nicklas
Arild P.

Hei Nicklas.

Fint bilde av den fine domkirken vår. Du får frem den fine arkitekturen her.

Men ellers så synes jeg du har litt å gå på. Jeg synes ikke at fargene virker naturlige. Det ser ut for meg a du har brukt for mye saturation.

Ellers er skarpheten din ikke av det beste. Da spessielt på rammen rundt selve kirken, den er i seg selv skarp. Det ser ut for meg at de to/tre personene i bilde og vegitasjonen rundt har beveget seg mellom de forskjellige eksoneringene. Når du så har satt dem sammen til ett har det resultert i uklar vegitasjon og mennesker.

Her ville jeg tatt bilde under bedre lysforhold, ihvertfall om du ønsker å ha mennesker med på bilde. Å lage hdr bilder der det er ting som beveger seg mellom eksponeringene er svært vanskelig. Her ser det ut til at lyset var altfor hardt. Ett veldig tidlig morgenlys hadde passet helt ypperlig på denne kirkeveggen.

mvh
Arild
Nicklas W.

Hei Arild.

Takker for god og konstruktiv kritikk.
Når det gjelder skarpheten i bildet her, så skal det nevnes at jeg bruker kit-objektivet til canon, og at det ikke er mye og hente ut av det. I tillegg har jeg, som du allerede har nevnt, laget bildet ut ifra tre håndholdte eksponeringer.
Mye jeg kunne ha gjort bedre her, og jeg skal ha kommentarene dine i bakhodet neste gang jeg fotograferer kirken :)

Nicklas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu