skoleprosjekt. synes du det formidler noe? stemning/følelse?
Bildet inngår i albumet solitary -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger410
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113920} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Oda H.
Kult! Kanskje litt for rotete?

-OH-
Odd Arild E.
Flott bilde, men kanskje for oppdelt og for mange elementer ?Fin speiling inne i bildet.
Odd A
Kristoffer L.
Fabelaktig!

Jeg er begeistret for speilinger og vinduer selv, og bruker det i mange av mine bilder (ta gjerne en titt på Guys and dolls-serien min).

I bildet ditt her svever menneskene og bro-konstruksjonen(?) rett inn i himmelen. Det er bare praktfullt!

Av en eller annen grunn har jeg ikke fått med meg bildene dine tidligere. Nå har jeg sett på endel av dine tidligere bilder, og må si - som en samlekommentar: Du leverer usedvanlig gode bilder. Du har et skapende sinn, og et våkent blikk som evner å se det som er skjult for de fleste. Har bokmerket deg nå, lover å følge med deg videre...

- Kristoffer
Håvard K.
Når jeg ser dette og sammenlikner det med det forrige speilbildet ditt, merker jeg at jeg tenker: ''Where is Siv in all this''? Det virker mest som en illustrasjon, men ikke noe som kommer inne i fra deg og som sier noe, dersom du skjønner hva jeg mener ;-)

Jeg ønsker ikke være unødvendig surmaget, men jeg synes det forrige speilbildet var bedre. Dette gav meg ikke så mye å rope hurra for, men det forrige synes jeg gjorde det. Fortsett å prøve - det blir gull til slutt.
Christer B.
Liker personene, speilingen som skaper fin dybde og de forskjellige dimensjonene i bildet. Mye å se på her, god stemning. Veldig fint, dette. Kristoffer har forresten ordlagt det meste av hva jeg hadde på hjertet, rart han ikke oppdaget deg før nå! Du har mye bra Siv. Keep shining!
Siv D.
selv om det utenfor er graatt, trist og regntungt, skinner solen inne i meg og jeg blir glad (og litt roert) for dere har saa mange fine ting aa si.


tusen takk.

(hvor er siv i alt dette? jeg vet ikke haavard. jeg er litt mer tilstede enn i den raatne frukten jeg proevde aa fotografere for en maaned siden i alle fall *fnis*
setter pris paa det du sier dog!)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu