barndomshjemmet
har kjørt på med farge og korn her,
ikke sikkert det var vellykka.
motivet har iallefall ikke skylda.
pen hage. pent hus. rolig nabolag.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-13 22:22:15
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d70s
  • standard
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227603} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan v.

Med utgangspunkt i din beskrivelse og behandling av dette artige bildet, synes jeg du skulle rette opp linjene pinlig nøyaktig.

Motivet er så ryddig og effektene du har brukt så sterke, at det hele får et grafisk preg, og da faller det meg inn at også geometrien bør være ryddig.

Her er det to faktorer som påviker geometrien: bildet heller litt til venstre, og kameraet er rettet en aning oppover som gir styrtende linjer. Om du kan gjøre noe med dette, tror jeg du vil få et flott resultat

Mvh Jan
Rune c.

en fin kommentar. takk!

rotasjonen mot venstre skal jeg fikse. synes det kan være vanskelig å finne hvilke linjer som skal forholde seg til rammen og hvilke som skal være skjeive, eller om alle skal være skjeive slik at motivet blir passe rett.

det kan hende at nedenfra og opp passer i dette tilfellet, for den litt psykedeliske effekten. jeg vet ikke.

rune
Camilla N.

Takk for kommentar på bildene mine:)

Skal ikke gi meg ut på en annen kommentar av dette bildet enn at jeg liker det!! Synes at himmelen gir en effekt som om at huset kommer nærmere og nærmere kameraet (zoomer inn) hvis jeg ser på det en stund!
Jan v.

Som sagt, tok jeg utgangspunkt i din karakteristikk om barndomshjem, pen haget etc. og at bildet er lagt ut under kategorien Arkitektur.

Ønsker du psykedeliske effekter, er det vel opp til deg hvordan du vil gjøre det, men da kan det vel godt være slik det er, det funker bra synes jeg.

Oppretting går først og fremst på rett horisont, og den er det ikke alltid lett å bestremme. Vertikale linjer i motivet som går gjennom bildets midtpunkt kan en gjerne la være parallell med bildekanten. Skal en unngå styrtende linjer, må alle vertikale linjer være parallell med bildekanten. Dette er ikke alltid å foretrekke.

Mvh Jan

Rune c.

jeg var dum å lagre dette som en liten jpg-fil.
prøvde å kjøre de samme effektene igjen på originalen,
men jusket ikke hva jeg gjorde og fikk ikke samme resultat.
men noen linjer er iallefall rettet opp.
bildet er for øvrig tatt i stavern.
rune
Jan v.

Versjon #2 ble mye bedre. Kanskje ikke så psykedelisk, fordi du har litt mindre kontrast, slik at husveggen ble mindre utbrent. Ellers er bildet som tidligere - bra.

Mvh Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu