Hellevik
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-09-11 09:05:05
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D 300
  • Nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_421389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørnar P.
Pent motiv med god dybde og fint lys. Noe statisk komposisjon, men og noe venstretung. Litt bleke farger, men de kan være naturtro for alt jeg vet. Ville vurdert noe beskjæring oppe.
Skarphetsinntrykket er ikke så godt. Mer oppskarping hjelper en god del, men knallskarpt blir det ikke uansett. Frihåndsopptak? I så fall kan lukkertida være forklaringa.
Inger-Lise S.
Hei John! Et fint motiv du viser her.Vakkert lys.
Tror bildet hadde kledd litt mer fargemetning best, men det gjør seg slik du presenterer og.Normalt sett liker jeg store forgrunner, men her er jeg litt usikker..Med mer fargemetning ville jeg ikke vært i tvil om komposisjonen du har valgt.
Alt i alt: Et godt bilde som jeg liker.

Inger-Lise
John H.
Hei
Takk for kommentarene. Enig i at fargene er litt tamme. Bildet jeg la ut var faktisk feil bilde. Jeg har flere eksponeringer av samme motiv. Men gjort er gjort. Legger derfor ut et forsøk på forbedring. Bjørnar, jeg brukte stativ men ikke fjernutløser.
John
Fred S.
Her tror jeg det er en kar fra indre fjordbygder som har blitt litt revet med av av begeistringen over å se havet: Som motiv blir dette svært så tradisjonelt og kjedelig, og dessuten synes jeg ikke at du helt har fått dreisen på motivet: litt uskarpt, lite lysspill blant svabergene til tross for motlyset, slappe farger. Den innerste halvparten av dammen får jeg ikke helt tak i; er det speiling av skyer vi ser, eller oljesøl, eller is ? Nei, dette ble lit tamt, John.
Versjon 2 hakket bedre, men bare såvidt.

vh fred
John H.
Hei Fred
Joda, fjordbygding med både navn og blod fra kysten. Lepsøya besøker jeg ofte og må medgi at jeg blir revet med av kystnaturen. Ofte er det også slik at opplevelsen der og da henger i slik at man ikke blir objektiv når man forsøker å formidle det i bilder. Det du ser er ikke oljesøl, men speiling av himmelen. I utgangspunktet var det et annet bilde jeg skulle legge ut. Men hastverk er lastverk. Slenger det muligens ut på galleriet.
John
Inger-Lise S.
Hei igjen!
Jeg merket meg den lille uskarpheten, men er helt uvant med nattbilder..
Jeg syns du har gitt bildet et stort løft i v#2, både ved kutting og økt fargemetning !Nå er det bare vakkert! :-)

Inger-Lise
Fred S.
Jada,John, jeg regnet med at du hadde røttene dine fra sunnmørskysten et sted, jeg tror jeg har nevnt for deg en gang tidligere at jeg gikk i samme klasse som en Hurlen på gymnaset i Volda tidlig på 60-tallet...
Når det gjelder kystnaturen, er det lett å bli revet med også for en som er oppvokst inne i fjordene, slik som jeg, og jeg sleit lenge med å fri meg fra begeistringen over solnedganger over hav. Nå tror jeg at jeg er helbredet, men vet at jeg kan få tilbakefall ved neste kystbesøk.
Så jeg skjønner deg, men synes fremdeles at du har bommet her.

vh fred
John H.
Hei Fred
Dette tar jeg til meg med åpent sinn og takker for ditt bidrag. Er Fullblods Sunnmøring fra Ertresvågen og Hildrestranda.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu