1-2-3 +
Utstyr
  • Nikon D 300
  • Nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456220} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lars Ivarson F.

vakkert ...
Monika Frisvold V.

Hei John

Tja..
har sett bedre komper!
liker minimalske komper, men føler at blikket mitt ikke har noe å feste seg på...
liker den minimalistiske fargetonene og teksten..
monika
Per Harald G.

Få element, fint plassert i bildeflata. Enkelt og svært vakkert.
John H.

Hei
Takk for kommentarene. Tja, Monika. Helt enig. Har sett bedre jeg også. Men hva er det som ikke stemmer i denne komposisjonen? Hva er forbedringspotensialet?
John
Inger-Lise S.

Hei John!
Enkelt, elegant og stilig bilde. Du har valgt en kledelig komposisjojn. Det isblå er bare rålekkert!
Godt for blikket dette bildet!

Hilsen Inger-Lidr
Anne-Lise S.

Liker det kjølige blå mot det varmende brunrøde i stammene. Liker snøens tegninger, og synes det er flott at du har valgt så få elementer i bildeflaten. Omkring ligger det ubrutte "hvite", noe som gjør dette til et minimalistisk bilde. Du bruker bildeflaten godt fra fronten og innover, og pga snøen tegninger ved trestammene, følger øyet også videre inn. Det er ikke enkelt å få til akkurat det i et miljø der det også er "hvitt" i bakgrunnen. Jeg er 100 % sikker på at dette også gjør seg i s/h, med økt kontrast, nettopp pga tegningene jeg har nevnt. Du har valgt å fotografere sånn omtrent rett på, så for et noe mer spennende utsnitt kunne du ha gått lenger til høyre og latt kamera peke mer mot trærne fra den vinkelen. Da kunne du ha fått frem linja som snøen lager akkurat ved stammerøttene som en dybdeskaper, og kanskje var det også slik at du kunne se enda mer av forskjellene i høyde på snøen da? Likevel synes jeg de små "buskene" lager noe av dette nå også, men jeg vet ikke - jeg var ikke der... Her kan du beskjære noe av himmelen og litt til venstre for et tettere utsnitt, som kan skape enda større nærhet til det vi ser også, om det er noe du ønsker å gi en følelse av.

Anne-Lise
Per Ove H.

Likte dette. Vellykket minimalisme der du oppnår mye med forsiktig bruk av virkemidler.

Mvh
POH
John H.

Hei
Takk til Per og begge Liser.
Jeg følger dine betraktninger Anne-Lise. Vurderte s/h underveis, men landet på dette. Når det gjelder fotoståsted hadde jeg få valg. Bildet ville ikke grunneieren kjent seg att i. Det er tatt ved Eidsvatnet i en trang dal med fjell på nesten 2000 m.o.h. Jeg måtte gå opp i terenget, for å få vatnet som bakgrunn, og bruke tele for å få det jeg ville ha på brikka. Men jeg har flere utsnitt og varianter. Men jeg landet på denne, litt stramme, komposisjonen. Ser mulighetene for kutt til v. men står ved å ha litt luft der.
John
Liv F. D.

Hei John,
dumpet over denne jeg. Flott formidlet. Liker komposisjonen med trærne, 1 + 2 + 3 - er jo akkurat det du har foreviget også. Et vakkert vinterbilde.

mvh
Liv ")
John H.

Hei Liv
Tusen takk for at du "dumpet" innom
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu