På egen hånd!
På ferie i Danmark er det mye spennende å se og mamma/pappa klarer ikke holde 3åringen i tøylene heletiden. Slitsomt men det gir muligheter til noen spennende bilder :-)
Her klaffet det maksimalt i forhold til forholdene, 3 åring i rask marsj vekk fra meg og måtte få tatt bildet hurtig med spot-måling og 400mm zoom. Jeg liker selv bildet veldig godt men er svært usikker på hva som blir beste beskjæringen. Har prøvd mange varianter og vil gjerne ha noen råd!
Bildet inngår i albumet Aktive barn -
Utstyr
  • Canon S3 IS
  • zoom tilsvarende 400mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSpot måling på jenta. Brent ned noen detaljer i bakgrunnen og beskjert det tynnt men ellers er bildet som det ble tatt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kjell Sigurd S.

Herlig! Vesla sin målrettede og fokuserte ''marsj'' er fantastisk, og her får du sikkert noe å stri med etterhvert :-) Synes ikke noe skal kuttes her. Formatet kler bildet. Meget bra.

Kjell S
Fredrik H.

Helt herlig. Enig med KSS, ikke noe kutt nødvendig. Vanvittig stilig barnebilde. Morsomt også med nyansene av en barevogn unge og mamma. Jenta's tydelige mål for ferden er vel gutten i vognen
:-) Fredrik
Torill K.

Herlig bilde av lita jente i en stor verden! Synes bildet bør være som det er, ikke kuttes!

Torill :)
Svein O.

Hei

Herlig er allerede brukt om dette bildet, så jeg prøver meg med fantastisk. Dette var virkelig bra. Jeg er helt enig i at dette ikke trenger noen ytterligere beskjæring.

Mvh
Svein
Ole-Kristian T.

Så bra! Jenta med den romantiske kjolen på vei inn i det ukjente; bevegelsen i armene og føttene; den dekorative lyktestolpen som setter målestokken..dette bildet bare likte jeg! Det forholdsvis store mørke feltet til høyre for jenta synes jeg understreker mystikken i bildet på en perfekt måte. Slutter meg til alle ''nei til kutt'' - plakatene :)
Øystein A.

Takk for alle kommentarene til bildet og takk for at jeg nå vet at jeg beholder det slik det er! Hilsen Øystein
Elise S.

Hei Øystein.
Den rosa lille tulla var glimrende til de ''nøytrerale'' kontrastene. Det funket så bra med det lyset på henne enda fokusen er litt på avstand. og det at hun er på avstand gjør jo hele historien om bildet, så jeg heng meg på de andre. Ikke kutt :) bra jobba. -Elise-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu