Stormtung sjøgang ved Feistein
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.

Et helt topp motiv! Herlig forfriskende bølger:) Lekre farger.
Men jeg er usikker på om det er støy i bildet eller en effekt du har ønsket.
Vel, jeg liker det uansett!

Inger-Lise
Nina C. K.

Hei Inger-Lise. Takk for kommentar og spørsmål du stiller. Det er nok en del støy i bildet. Det kommer av at jeg har fiklet med farger og lys. Men jeg synes resultatet ble omtrent slik som jeg hadde tenkt, selv om det tekniske ikke er helt på topp. Vil samtidig benytte anledningen til å berømme deg for mange flotte abstrakte bilder. Var nettopp innom på siden din, og ganske riktig, jeg kjente igjen noen av bildene dine som jeg har bitt meg merke i tidligere. Hilsen Nina
Jarle H.

Bokstavelig talt; Vannvittig bra ;-) Det er riktig at det er en del støy i bildet, men det kan fikses med feks. Neat Image. Jeg synes faktisk ikke støyen gjør så mye her. Flott komposisjon og godt fanget.

God påske :-)

mvh Jarle Hagavei
Ole-Kristian T.

Hei Nina! Med en gang jeg så bildet, tenkte jeg at fargestøyen var brukt bevisst, og det stemte visst. Bildet liker jeg veldig godt, utrolig dramatisk stemning du har fått fram her, spesielt bølgen med skummet som blåser og lyset i vannet. Korning/ støy som effekt er jo ofte veldig stilig, men jeg lurer på om jeg ville redusert støyen på himmelen noe, ikke slik at den blir borte, bare redusert den. Lurer på om helheten mellom sjøen og himmelen kan bli enda bedre da?
Geir D.

hei nina.

flott dramatisk bilde med nydlige farger.

mvh. geir
Thorbjørn R.

Her har du virkelig tatt stormen på kornet. Støyen er med på å forsterke stemningen, men jeg synes kanskje det ble litt vel mye her. Bølgene ser ut til å kjempe i motvind ettersom ''halen'' går bakover. Flott knipset.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu