Idyll på ettersommeren
Loshavn ved Farsund i september.
Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210015} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Eivind B.
Dette var kort sagt et flott bilde. Klassik utsnitt med perfekt eksponering. Rammer og dybde, alt etter boka. Men, det ble litt for klassisk for min smak, litt kjedelig. Men eg gjentar, flott bilde!

Eivind
Steinulf L.
Dette var veldig bra. Fine farger, skarpt og god balanse i bildet.
Tone A.
Eit vakkert bilde frå Farsund med skarpe detaljar og reine friske fargar som etter ein regnskur! Flotte kontrastar med røde og kvite hus og frodige grøne parti. Forgrunnen med dei røde klatrerosene, georginebeedet og mispelhekken med knallrødebær gir eit frodig innslag av at det er ettersommar. Fin dybde med husa som gjentek seg bakover. For meg har du formidla ei vakker og idyllisk sørlandsstemning frå ein liten vakker by som eg er så glad i. Far min har to hytter på Viestad så dette er ein by eg kjenner godt. Fin komposisjon og godt eksponert.
:) Tonr
Anne-Lise S.
Tusen takk! Det er vel det første bildet jeg har lagt inn her som er etter boka... ;-) om enn jeg ikke har lest i den på forhånd.... :-)) Var litt i tvil om husveggen til høyre burde være med, men forstår nå at det var riktig å la den bli. Har croppet vekk noe av den for å få den smalere, Det viktigste var å få med rosene mot det hvite, som så går igjen i det røde bygget lenger nede, og i flagget. Det er en overskyet dag dette her, og ingen skygger. Fine farger var det, og det kom fint frem her synes jeg!

Anne-Lise
John H.
God kveld.
Et herlig bilde. For en gangs skyld har jeg ingenting å pirke på. Her stemmer alt. Søtt og romantisk. Bra at det var overskyet. Fargene er helt perfekt.
John
Anne-Lise S.
WOW! John! Det er ikke verst! ;-) He, he... Takker for positiv kommentar! Ja, det er et ganske så romantisk sted dette her. Et sted å vandre hånd i hånd inn i historien....

Anne-Lise
Sandra Marita L.
Hallo:)
Et skikkelig pent bilde, eg får skikkelig sommer-lengsel no... (Kan jo ha nåkka å gjøre med at vi har ikke hatt sommer i nord:p) Va på ferie på Sørlandet en gang for masse år sia, og bildet vekte minna:)
Eg likte ekstra godt forgrunnen, steinan og at litt av det huset va med. Lite også den steinen som e til venstre, og det at man ser vannet. E litt usikker på om eg likte den flaggvimpelen, men det kan ha nåkka å gjøre med at fargen på flaggstanga går i ett med himmeln... Men bortsett fra det va det et ordentlig fint bilde:) Eg vil på sommerferieee...

Sandra:)
Anne-Lise S.
:-) Ja, Sandra Marita! Dette bildet kan nok vekke til live mangt et sødmefylt sommerminne, og en lengsel etter den. Her på sørlandet har vi i dag hatt 19 grader i skyggen, så her tviholder vi på varmen og sommerfølelsen lengst mulig! :-) Tusen takk for fine tanker, og din beskrivelse av hva du synes fungerer! Flaggstanga går litt i ett med himmelen. Er enig i det, om enn jeg ser den godt på min skjerm.

Anne-Lise
frank robert h.
hei
Anne-Lise
flott bilde, du får fram hvor idylisk det er i loshavn.Har aldri vært der
men må ta en tur, det er jo så mange fine plasser rundt Farsund og Vanse.
mvh
Frank
Anne-Lise S.
:-) Så herlig at et motiv blant mange vakre bringer frem besøkslysten! Loshavn anbefales virkelig!

Anne-Lise
Odd Tore S.
Skikkelig idyll, som ikke forstyrres av skarpt lys og store kontraster. Dempet belysning gjør seg bra med hvite hus. Klassisk og tradisjonelt.
Den venstre delen av de røde rosene hadde vel stått bedre fram om de ikke hadde havnet på rødt tak? Mulig liten justering av opptakstede?
Odd Tore
Anne-Lise S.
Der har du et godt poeng, Odd Tore! En ny betraktning det med de røde rosene mot rødt tak/vegg... Jeg tror også så avgjort at de ville kommet bedre frem mot f.eks. en hvit vegg (eks. huset der nede til høyre som er ''gjemt'' bak nærmeste hvite hushjørne.

Takker for kommentarene. Ja, det var flott fotolys siste gang jeg var i Loshavn. Lettere overskya vær, og så kom uværet inn på kvelden med regn og torden.

Anne-Lise
Lars-Anders M.
Pent dette og. jeg har bar hatt denne turen dit. Det blir sikkert flere.
mvh L-A M
Anne-Lise S.
Ja, det er typisk sørlandsidyll der! :-) Takk for kommentaren!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu