Etter vielsen
Et av bildene fra min søsters bryllup.
Min første erfaring med ekstern blits. Eksponeringen ble overraskende bra. Det kunne vært litt mer gulv foran kjolen.
Utstyr
  • Nikon D40
  • Kitlinsa
  • Brennvidde20mmmm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetFjernstyrt blits plassert 45' til høyre. Noe naturlig lys er også tilstede.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_409639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Håkon B.

Veldig fint bilde. Men bildet er alt for oppstillt. Man kan se at dette er arrangert og faller desverre på dette grunnlag. Muligens litt uskarpt, men ikke verre enn at det er godkjent på det basis
Cathrine L.

Dette blei veldigt bra! Ingen utbrente parti på hverken kjolen eller buketten. I tillegg har du fått et jevnt fint lys i ansiktet på brudeparet. Virkeligt bra med tanke på at du fotografere med ekstern blits for første gang! Liker også oppstillinga til brudeparet, festligt:-)
Syns komponeringa er bra, du kan også f.eks lage et høydeformat og får da et roligere bilde kor den festlige skjennepreiken fra bruden blir skikkeligt i fokus:-)
Bra jobba:-)
Mvh cathrine
Ivar S.

God eksponering og fine farger. Eg likar også den humoristiske snerten. På minussida kjem det at du har glømt å rette opp perspektivlinjene slik at døra bak paret ser skeiv ut.
Ola Alexander V.

Takk for hyggelige kommentarer. Dette er et litt fjasete bilde tatt på tampen av fotoøkten. Handlingen i bildet er ikke representativt for parets personlighet

Håkon, Bryllupsbilder blir gjerne litt oppstilte. Jeg har ikke forsøkt å avvike fra den tradisjonen. Du kan ha rett i at det er litt uskarpt. Jeg skulle gjerne hatt et ekstra fokuspunkt i ansiktshøyde.

Cathrine, takk for ros og tips. Det var litt stress underveis. Jeg er usikker på om dette bildet kan brukes i takkekortet, dog.

Mvh Ola
Ola Alexander V.

Takk for kommentar Ivar. Du kom visst imellom.

Er det virkelig meningen at man skal rette opp perspektivlinjene i dette tilfelle? Vil ikke det se unaturlig ut?

Mvh Ola
Cathrine L.

Å fotografere i kirka og evt brudebilder etterpå er et "rotteres" slik er det bare og kommer nok alltid til å være det, det er jo dette adrenalinkikket som gjør det spennende og gildt også:-)
Syns ikke noe skal rettes opp her!
Takkekort? tja personligt tror jeg jeg hadde valgt et annet men det er smak og behag:-)
Ta det brudeparet ønsker du det er som oftest lettest:-)

Mvh Cathrine
Ivar S.

Ja, det er jo den typen kamera vi jobbar med som får ting til å sjå unaturleg ut - spes. når det gjeld arkitektur. Døra er neppe så skjeiv når du ikkje ser gjennom ei vidvinkellinse. PS/PS.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu