Skygger
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger235
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_387127} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tormod H.
Du har fått en variert forsamling i skyggebildet som gir bildet et liv.Variasj0n i høyde,form og hårfrisyrer bidrar til en spennende setting. Kunne vært spennende med litt mer luft høyre side og evt. hva disse menneskene står å ser på ?

Tormod
Håvard F.
Spennende bilde Myriam.
Liker skyggene.
mvh
Håvard
Anna K.
Hvis ikke alle disse menneskene var bedt om å stå på rekk og rad, så er det veldig finn illustrasjon til hvor noe passer vi på å holde "privare space" rund oss ;-). Morsomt bilde!
Mvh Anna
Mona H.
Enig med kommentarene til di over meg her.Spennende på en litt rar måte :)
Mvh Mona
Myriam B.
Takk, dette er tatt som et utgangspunkt for videre eksperimentering, kommer sikkert til å legge ut rarere vaianter etterhvert;-)

( Det er ikke oppstilt, de står og ser på en fotballkamp.)
Inger-Lise S.
Hei Myriam!
Dette liker jeg godt! En fin idè. Jeg syns det er et stort pluss at skyggene ikke ser oppstilt ut, pluss at de ikke er stilisert som om de var like og hadde samme fasong.Meget bra!

Inger-Lise
Kjell Sigurd S.
Morsom idè, selv om den kanskje ikke er så original. Færre personer og mer distinkte forskjeller kunne kanskje vært en ide, men det blir jo et annet bilde :-) Her blir de til venstre litt ute av interessefeltet og det avsluttes litt brått der borte. Det blir bare nesten for meg, men jeg ser frem til flere varianter fra deg.

Mvh
Kjell S
John H.
Hei
Artig bilde der skyggene har hovedrollen. Både format utsnitt og komposisjon er vellykket.
John
Inger-Lise S.
Hei igjen!Et bilde som i mine øyne bare vokser:)Det er ikke nyskapende ( ikke så mange som er det), men det er noe her...
Jeg vet ikke hva som tiltrekker slik, men noe er det.
Måtte bare innom og si det ;-)

Inger-Lise
Myriam B.
Takk for kommentarer:-) Selv liker jeg dette, selv om jeg selvfølgelig ser at det antagelig ikke framstår som så veldig spennende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu