Sommernatt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322766} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
anders s.

synes dette ble et pent bilde
fin komposisjon med det flotte treet til høyre
eksponeringa sitter bra også
likte dette
mvh anders
Peter S.

Veldig bra som øvelse i å balansere naturlig med kunstig lys. Bortsett fra det, gir ikke bildet meg noe som helst. Det er for livløst - mangler noe som kan fange interessen. Tenk deg det samme bildet i dagslys - det kan kanskje brukes i en brosjyre fra en eiendomsmegler.

Hvis jeg skal kommentere bildet i denne konteksten er det som sagt veldig bra. Jeg går ut fra at du har en blitz til å lyse opp treet en ørliten smule. Det har du fått fint til. Det er bare en ting å trekke - lyskilden inne i rommet i andre etasje er veldig dominerende. Hvis du hadde lagt den bak vinduskarmen, ville det blitt mer balanse. (Flyttet kamera 5cm til høyre). Lampen på hushjørnet til venstre i bildet fungerer helt fint, selv om den er like sterk.

mvh
Peter

Johan S.

Du har helt rett Peter; Dette er en øvelse i å balansere naturlig og kunstig lys. Bildet er tatt ganske sent på kvelden og jeg brukte to fjernstyrte blitzer; En for å gi litt lys på forgrunnen og for å lyse opp de hvite bordene på huset og en blitz for å lyse litt på treet. Neste gang jeg tar dette bildet vil jeg gjøre det mens det er litt lysere ute for å at lyset inne skal bli mindre dominerende.

Motivet er det samme som dette bilde nr. 271216 - et bilde jeg tok rett etter at jeg tok opp fotograferingen igjen.


mvh
Johan

ps
Savner du noe som kan fange interessen Peter? Ser du ikke de to dachsene i forgrunnen?
;-))
ds
Peter S.

Jeg så ikke den ene blitzen i det hele tatt - jeg tok lyset i forgrunnen for å være restene av dagslyset. Og det er jo nettopp poenget - å belyse på en naturlig måte.

Når du sier hvordan det henger sammen kan jeg jo se hvor blitsen lyser opp og hvor den ikke når frem, men dette var veldig bra.

De bikkjene hadde du gjemt godt, gitt :-)

mvh
Peter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu