Hva var det som forsvant i sluket?
hva er det som gjør dette bilde til noe?
For meg er det det at det er abstrakt , men alikevel konkret nok til at man får noen tanker om det.
Liker den lille bobblen oppe til høyre...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Aksel Anker H.

jeg må si meg enig i at jeg blir betatt av dette bildet, noe som egentlig ikke gir mening. bildet er uskarpt, det er vanskilg å feste blikket på noe, og korningen forstyrrer også litt, men allikavel, så synes jeg dette er et fremragende bilde. det er godt mulig at det som i utgangspunktet er negativt med dette bildet faktisk får positivt utfall. og det at det er et så delikat utsnitt fremhever en viss barnlig lekenhet som den nevte boblen har mye av æren for. gratulerer med et vakkert bilde.
Céline F.

Ja! Dette liker jeg veldig godt! Som du sier abstrakt, men du vet hva det er, liker tittelen ogsaa. Jeg kjoonner at du tar bilder naar engelen din saaver;) BIlder i huset og rundt huset ;););)
VI maa ta en kjikkelig tur i Paris naar du orker aa komme over;)
Knallbra bilde, liker farvene ogsaa! Og... hva er det?! Elsker ogsaa den bobbla paa hooyre side!
Bra jobbet;)
Céline
G. Hanna W.

Tusen takk for kommentarerne, morro at fler ser det jeg ser...!

Mvh G.Hanna.
Sverre H.

Hei igjen Hanna,

Ja det er absolutt noe ved dette bildet som er fasinerende. Bildet gir rom for fantasi og overlater å tyde bilde til den som betrakter, og det er vell midt i essensen av det abstrakte.

Ved første øyekast så bildet tilfeldig ut, uten særlig symetri, men symetrien er der og den gull fargende boblen gir et konkret holdepunkt selv om bildet er uskarpt. Prikken over i`en er den ene lille ''skarpe'' boblen oppe i hjørnet. Og kanskje er det akkurat det som gjør denne så spesiell, den fremstår faktisk som skarp i alt det uskarpe.

Et artig motiv som du sikkert kan leke mer med. Ideen er svært god og du viser fin kreativitet og fantasi, viktige egenskaper for en fotograf :)

mvh Sverre.
Ivar B.

Hei, hei

Ja hva er det som forsvinner i sluken? ikke vet jeg, men bildet er som du sier abstrahert, men likevel konkret nok til at miljøet er gjenkjennelig. Dette vekker nysgjerrigheten og man begynner å tenke, uten at jeg har funnet noe svar på hva det gule er:-) Jeg er enig med forrige taler om at bildet har symetri ved at dråpene med det gule i midten danner en fin diagonal gjennom bildet. Den skarpe dråpen blir også et interessepukt og bidrar sterkt til dybden i bildet.

Ja, koklusjonen blir: jeg liker bildet og blir igjen imponert over kreativiteten og leken og resultatet. Mvh Ivar
G. Hanna W.

Hei hei

Ja det er gøy å høre at fler ser det jeg ser, som sagt tidligere.
Takk Ivar, alltid kos med komentar fra deg...

Legger snart ut mer...

Mvh G.Hanna.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu