Ingen tittel
Utstyr
  • Canon 350D
  • Kit
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290884} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Gunnar G.

Jeg synes dette er et ganske spennende bilde, fordi det er heller sjeldent man ser slike nærbilder av et ansikt, og hvor resultatet faktisk blir så bra som dette.
Når dette er sagt, må jeg også si noe om slike monokrome (ensfargete) bilder med relativt få detaljer. For det første bør det være minst ett absolutt skarpt punkt i bildet. I et ansikt er det normalt øynene som skal være skarpe for at vi synes at bildet er skarpt. Her ser vi bare øyenvippene på høyreøye. Og de er ikke helt sylskarpe, men såpass at det vel holder. Neste punkt er flekker og linjer. Siden bildet i seg selv inneholder få detaljer, vil øyet etter kort tid bli trukket mot ''anomaliteter'' altså elementer (flekker og linjer) som bryter med helheten. Helt konkret tenker jeg på lys flekk i vestre ende av øyet (og en mørkere flekk under den, -kanskje et uskarpt øyehår?), samt føflekken i pannen. I tillegg vises en lysere linje uskarpt nedover i pannen fra øvre venstre hjørne. Bakgrunnen til høyre er også litt urolig med noen større flekker. Alt eller noe av dette kan man vurdere om man vil klone bort for å framheve den rene grafiske virkningen i bildet.
Jeg er klar over at disse kommentarene er finplukk, men jeg synes dette bildet innbyr til perfeksjonisme.
Gunnar G.
Arne M.

Et vakkert og nært portrett med flotte og bærende diagonale linjer. Dette er vel verdt å se!

Godt nytt år Catrine!

- Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu