''Green Houses''
Var ute og kjørte, og så dette. Måtte bare stoppe og knipse bildet. Farger er tilpasset i etterkant.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-07 18:59:19
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 17-70, F2.8-4,5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221403} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Tror jeg ville kuttet litt av himmelen,syns det lyse tar litt for mye oppmerksomhet,bortsett fra dette så syns jeg det er et tøfft bilde med grått og grønt og stilig komposisjon.
Hilsen Tone!
John Andre A.

kanonbra perspektiv!
jeg ville vurdert kutt i bunn, til under greenhousene og litt av himmelen. jeg vil dras ENDA mer til husene.
men ja, kjempe dette, og originalt fremstilt
John
Avsluttet .

Uansett hvordan det kuttes (jeg synes det er fint som det er nå, men lurer på om ikke murkanten heller nedover på høyre side og om det ville gjort seg å rette det opp) så er det så futuristisk at jeg blir redd!
Therese :)
Avsluttet .

Utrolig spennende! Syns det ser best ut slik det er nå, hvis det hadde blitt kuttet mer hadde det blitt for lite luft rundt, etter min mening. Likte veldig godt fargekontrastene i bildet!

M.v.h
Anita.
Andreas S.

Det bare er så bra.... Utrolige linjer og farger i bildet. Flott.

mvh
Andreas
Stig Håvard D.

Takk for tilbakemedlinger. Har kuttet V2 til breddeformat etter tips fra John. Fint med tilbakemedlinger. Ser seg fort blind på egne bilder. Jeg er nok for vandt med å jobbe med stående A-formater, og da er det viktig å ha mye å gå på, både for formatet og for evt tekst plassering. Selv synes jeg nok at V2 fikk større fokus på drivhuset, mens hovedversjon mer er en scene.
Avsluttet .

Versjon #1 funker best for meg. Joda, du er flink til å finne motiver, og også til få noe utav dem. Bildet heller nok litt, som TBK også nevner. Egentlig er den lyse himmelen med på å gjøre helhetsopplevelsen av bildet til det det er, jeg funderer likevel på om noe mer tegning oppe på himmelen hadde vært på sin plass her.
Kjetil N.

Nok et spennende bilde fra deg. Fascinerende. Du får utrolig mye ut av motivene du velger deg ut. Etterbehandlingen er elegant utført.
Mvh Kjetil
Stig Håvard D.

- takk for det. Noen bilder planlegges i forkant, andre er eksprimentering i etterkant.
Ole Magnus M.

wow.. godt observert dette her, det ser nesten uvirkelig ut. Jeg liker veldig godt hva du har gjort med fargene her, det fungerer svært godt. Jeg syns absolutt versjon 1 er den som fungerer best, jeg opplever komposisjonen i bildet mer logisk, og ikke minst har du noen fine refleksjoner nesten helt i bunnen som bidrar til å framheve drivhusene.

MVH
O
hilde b l.

Kjempeflott!

Jeg liker gjennomsiktigheten, og den delikate følelsen bildet treffer meg med. Versjon 1 for meg, skulle gjerne hatt litt mere av speilingen i nederste del av bildet. Lekkert!

-hilde b
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu