''Western Light''
Øde og forlatt, med en redningsbøye fra Vesta i senter, fremfor en død-drukken KuGutt med 6-løper på hofta, spy på skjorta, og tomme lommer, etter nesten gode nok kort.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 17-70, F2.8-4,5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235512} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Cornelia T.

Dette bildet liker jeg, pga. enkltheten i fargene og i komposisjonen og pga. dybden i bildet. Fin stemning, behagelig for øyet.
mvh, ct
Torild H.

Jeg har også en lengt til der vestover...

Det skal ikke så mye innlevelsesevne til å forestille seg, etter å ha lest underteksten, denne scenen med kugutten og hans litt begredelige tilstand som nok ikke er uvant for han, og som nok senere samme kveld blir sunget ut, sammen med klimpring fra en banjo...
Før jeg leste teksten, tenkte jeg faktisk på dette ''western life'' da jeg så gjerdet, som jo ser litt malplassert ut slik det står der, ...kunne vært del av innhegning av dyr, for merking etc.

Liker godt kamerastandpunkt her, vinkel som gjør at skyer og lyset driver, kommer mot en. Landet ''over there'' har en del å si for oss som er fra dette distriktet, av forskjellige grunner, for oss som er på strendene og skuer vestover, over et stort heilt hav, men likevel kjennes det nært.

God komp. og fin fargebruk, med det røde i bøyen som gjentas i rustet på hytta, fin helhet, bra gjort ...Stig Håvard: ...gje meg neven.
Fredrik E.

Skyer me sug i som gjør bildet mer levende. komp messig vellykket.
Stig Håvard D.

Cornelia - takk

Torild - for en flott betraktning. Blir nesten litt rørt av det hele he he... Takk så mye.

Fredrik - takk

Har etter egne øyner komponert et skur inn i lanskapet, og ikke omvendt. Bildet skal vise dybde, høyde og bredde, og jeg er tilfreds med resultatet. Litt sært, ja, de skulle bar mangle.
Nina S.

Synes du har lykkes her, et mektig bilde, fremhevet av det lave kameravinkel og den heftige himmelen.
Liker godt den gråblå stripa i havet, den danner et veldig fint lys.
Den rene hvite forgrunnen skaper fin kontrast til den grå himmelen og den slitte brakka, spennende med innslagene av rødt.
Kjempebilde.
Mvh Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu