Tider skal komme, tider skal henrulle
Ser at det ikke ble helt skarpt, men synes motivet var så bra at det er verdt å dele med andre.
Bildet inngår i albumet Oldemor -
Utstyr
  • canon 400d
  • canon 50mm/1,4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229850} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Venche J.

'Gammel/ung'' er herlige motiv.
Jeg oppfordrer deg til å prøve på nytt med flere forskjellige lyssettinger på disse flotte modellene.

Wenche.
Julie E.

Om dette bildet betyr veldig mye for deg, kunne du jo forsøke å gå i en annen retning enn skarphet? Litt støy eller litt bluring av bildet?
Selvfølgelig er det ikke det ideelle å ''redde'' et ikke helt optimalt bilde, men enkelte bilder betyr mye selv om det ikke er optimalt. DET synes jeg man skal ta på alvor!
Nydelig smil i hele ansiktet på denne dama forresten. :)
Lykke til videre med flere bilder i denne serien!
mvh Julie
Avsluttet .

Her syns jeg du har fanget et øyeblikk mellom disse to som er så godt at det ikke betyr så mye at det ikke er helt skarpt.Et herlig øyeblikk og jeg kan kjenne den gode stemningen mellom disse to som tydeligvis er glade i hverandre.
Hilsen Tone!
Arild H.

Herlig stemning i bildet. Det tette utsnittet passer veldig bra med uttrykket. At det er litt uklart plager meg ikke.

Det fineste bildet i serien hittil. (Dvs serien består nå i kun to bilder, men jeg ser du har fire oldemor-bilder totalt ute på dotten.)

Hilsen Arild
Frode W.

Tusen takk for kommentarer. Jeg tar imot tipsene med pågangsmot. Skal helt sikkert til oldemor og ta fler bilder. Skal prøve på forskjellige lyssettinger, Wenche. Hvis du eller noen andre har noen tips til hvordan jeg får et bra lys så er det bare å fyre løs. (har sett på dine bilder tidligere, Arild og er imponert over lyssettingen i hjemmestudioet ditt). Har planer om å lage et selv, så tips tas imot med glede om det også.

Jeg er veldig glad for at dere nevner at bilder kan være bra selv om det fototekniske ikke er helt optimalt, Julie og Tone. Det er viktig for motivasjonen til nybegynnere som meg.

Til slutt: Er det noen som vet hvordan jeg får fler bilder i samme serie? Bildene på kritikken ligger i en serie og bildene biledgalleriet i en annen.
Anne-Lise S.

Her har du fanget et nydelig øyeblikk mellom generasjonene. Stoltheten og varmen lyser av denne vakre, eldre damen, og at det er gjensidig er det liten tvil om. Et herlig bilde med nydelig stemning mellom to mennesker.

Ang. serie: Har du laget en serie som du har kalt ''Oldemor'' inne til venstre der det står startside (mine serier)?

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu