jeg har mørknet bildet en del i levels,og økt kontrasten
bildet er tatt på island
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432247} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørn H.
Spennende bilde det her,veldig bra med stolper og ledninger,det gjør bilde,liker solstrålene som kommer igjennom.Ser at du har støvkorn på bilde.

mvh.Bjørn
Tommy S.
God kveld!

Høyspentledninger er stort sett bare i veien når jeg er ute å fotograferer. Men her har du brukt dem til noe positivt. Fint med den endeløse rekken med master som forsvinner bakover i bildet.
Lyset trekker selvfølgelig også opp endel.
Ikke det mest spennende motivet du har fotografert, men du har fått noe ut av det allikevel.

Tommy S
Eli R.
Pent men ikke spennende? Jeg ville vurdert en crop uten det utbrente i himmelen. Men vet ikke om det gjør noen forskjell.
Avsluttet .
Pent bilde med kontrastmessig spenning i. Enkelt og tydelig innhold med komposisjon som gir bra dybdevirkning. Ikke noe crop, det ville bare gjøre bildet "flatt" uten det store toneomfanget. Det blir nevnt at det kan være overeksponerte (oversatt utbrent) felter i denne himmelen din, men hva gjør nå det..
Roger H.
Mastene som leder blikket mot høyre og svinger skarpt til venstre, for så å forsvinne ut av synsranden gjør dette til et godt bilde.

Lyset gjennom skyene teller også mye her.
Ville ikke endret på noe.
Håvard F.
Veldig bra bilde etter min mening. Minimalisme og sterke kontraster i mørke skyer.
Dette var bra!
mvh
Håvard
Ivan H.
Hei,

Gjengen som allerede har kommentert dette har vel skrevet om det meste. Men her hjelper ikke "støvprikkene" på helhetsinntrykket. Det gir meg en følelse av at du ikke har jobbet så mye med bildet, som heller kanskje ikke er nødvendig.

Vær, kraft og solstråler. Helt greit det, men jeg blir ikke så engasjert. Litt usikker på hvorfor. Har prøvd å kutte i toppen med scrolling i web-browseren her, men blir ikke enig med meg selv. Ender vel opp med at det er best slik det er.

Mvh
Ivan
Magnar B.
Spennande og annleis bilde. Kontrast mellom spede master og sterke solstrålar, gir assosiasjonar om mennesket og kosmos, fascinerande og tankevekkande. Bra!
Magnar B.
Spennande og annleis bilde. Kontrast mellom spede master og sterke solstrålar, gir assosiasjonar om mennesket og kosmos, fascinerande og tankevekkande. Bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu