"Seilskutetiden!?"
Scannet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_489060} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Wilko J.
Et luftig bilde, du har sikkert prøvt å kutte i toppen..men fant ut at det skulle være som det er. Jeg tenkte på et kutt men ser at båten blir mer sentralt på denne måten synes jeg. Det gir meg en enda mer bekreftelse at havet er meget stor...stokkene leder meg mot båten og gir en god dybde i bildet. Vignettet og sepia gir et gammelt preg som passer fint til seilbåten.

Jeg likte det.

Mvh Wilko
Thorbjørn R.
Du har valgt en nostalgisk presentasjonsform - og det passer jo forsåvidt godt til en seilskute. Vignetteringen synes jeg dóg blir i kraftigste laget. Skuta er for øvrig fint plassert mellom stokkene.

Rimelig interessant bilde, uten at jeg blir helt overbevist.

Mvh Thorbjørn
Erik J.
For meg som er landkrabbe blir dette parallellen til elg i solnedgang, men jeg gir likevel bestått, særlig på grunn av pålene. Toning og vignettering ville jeg vanligvis si var overkill, og slik det framstår på min skjerm tror jeg at det var bedre før digitalisering. Foto bedømmes best fra fotopapirkopi, og jeg vil ikke utelukke at dette kan gjøre seg veldig bra på print i riktig ramme og i et annet miljø enn hjemme hos meg.
Per Einar G.
Vignetteringen ble som sett ut av et koøye og behandlingen din er med på å gi bildet et gammelt preg. God plassering av skuta som gjorde seg godt i det lyset.

Mvh
Per E.
Svend Wiig L.
Takker dere alle for ærlige fine tilbakemeldinger!!:)

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu