Rainwater, Rocks & Green Leaves
Ventet 1 time for dette bildet...en regntung dag. Klatret ned en glatt og bratt skråning og plasserte hvert ben på hver sin stein ute i vannet...som lå ALTFOR langt unna hverandre (etter min smak), rigget tripoden, fiklet med knappene og - click! Da hadde det begynt å regne...igjen! Det var da jeg oppdaget smerten...i lårene...sto jo nesten i spagaten med tripoden mellom bena...Jeg synes jeg er en veldig heldig ung mann som klarte å hoppe sidelengs inn på tørr grunn...og masserte lårene c'',) Faktisk trodde jeg at jeg kom til å stå slik helt til jeg vippet bakover og ut i elven. Budskapet er: Ta utfordringer uten å tenke! Bedre å lære noe enn å ikke lære noe i det hele tatt. Tusen takk!
Utstyr
  • Canon 400D
  • 17-85mm
  • Brennvidde53mm
  • Blenderf/22
  • Lukker4s
  • Nei
  • AnnetTok f/22...men lurer på om det hadde vært bedre med f/16. Har ikke funnet ut ennå hva grensen for blenden er FØR det faktisk går utover kvaliteten. Innspill er velkomne.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258126} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Mone K.

Ser ut som om det var verdt alt slitet :)

Man kan få til mye flott i regnvær også. Et fint og rolig bilde.

Flotte farger. Noe uklarhet i et par busker, men det gjør ikke noe.

Mone
Avsluttet .

hei karl johan! dette var et flott landkapsbilde. verdt å vente 1 time på dette. flotte farger. ikke noe i veien med eksponeringen! når det gjelder blenderen er jo dette relativt! et bilde blir bra med f22, mens et annet blir bra med f16. det kommer jo bla an på hvilken dybdeskarphet du ønsker( stor blender er lik liten dybdeskarphet og omvendt) så kommer det jo an på lyset du fotograferer i, og hvilken effekt du vil ha! så sånn sett er det aldri feil å bruke hvilken som helst blender.
på dette bildet har du valgt å sløre det rennende vannet. dette krever lang lukkertid. dermed slippes det inn mye lys og blenderen må reduseres så bildet ikke blir overeksponert( for lyst) f16 her hadde antekeligvis gitt et lysere bildet, kanskje for lyst. men det ser jo ut som du har greie på dette? bildet ble jo veldig bra. mvh cecilie
Ole-Kristian T.

Det første jeg la merke til var kraften og energien i fossen i bakgrunnen. Deretter leste jeg beskrivelsen din, og ble revet med av historien :) Liker bildet. denne gangen synes jeg det slørete vannet skaper en fin kontrast til omgivelsene (pleier ikke å like sløret vann). Fin dybde med bekken i forkant og i mellomgrunnen til venstre samt fossen i bakgrunnen. Det opplyste, grønne løvet skaper spenning og pynter opp bildet. Bra!
Avsluttet .

Syns lyset er nydelig her og fin sløring på vannet.
Fine farger også.
Tok å skrollet litt opp slik at jeg kuttet litt av forgrunnen og syns det ble enda bedre,nesten eksotisk:-)
Hilsen Tone!
Morten M.

Meget bra!!
John Arne P.

Flott teknisk utført. Fint utsnitt og vellykket valg av lukkertid.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu